Klaukkala Junior GP 2024

Klaukkala Junior GP 3.6.2024

Kilpailuohjeet
(päivitetty 19.05. klo 12.03)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu kilpailukalenterin kautta. Myös jälki-llmoittautuminen tapahtuu kilpailukalenterin kautta ja maksetaan verkkomaksuna. Ilmoittautuminen on maksuton NYU:n omille urheilijoille, mutta jälki-ilmoittautumismaksu peritään kaikilta osallistujilta.

Lajit:

M19: 100m, 1500m, 110m aj, 3000m ej, korkeus, pituus, kiekko

N19: 100m, 1500m, 400m aj, 3000m ej, seiväs, pituus, kiekko

M17: 100m, 1500m, 110m aj, 2000m ej, korkeus, pituus, kuula

N17: 100m, 1500m, 400m aj, 2000m ej, seiväs, pituus, kuula

N/M 17 sarjaan kilpailussa voivat osallistua nuorimmillaan v. 2010 syntyneet.

Kilpailu on osana kaksi osakilpailua sisältävää Junior GP-sarjaa 17- ja 19-vuotiaille. Toinen osakilpailu on Eltsu Junior GP 6.6.2024.

Sarjassa palkitaan WA-taulukon mukaan pisteet kahdesta (2) osakilpailuissa suoritetusta lajista pisteet yhteenlaskien paras N17, N19, M17 ja M19 sarjan urheilija. Lajit pitää seuorittaa eri osakilpailuissa. Palkintona on 100 euron arvoinen lahjakortti Sportmixerille.

Yleisö

Kilpailu on avoin yleisölle. Pääsy urheilukentälle on vain kilpailun toimihenkilöillä, urheilijoilla. Valmentajia, huoltajia ja muita kannustusjoukkoja pyydetään pysymään katsomossa ja urheilukentän aitojen ulkopuolella.

Saapuminen

Kilpailupaikkana on Klaukkalan urheilukenttä Nurmijärven Klaukkalan taajamassa. Katuosoite Kisatie 9 (Kuntotie 3).

Pysäköintipaikaksi suositellaan monitoimitalo Monikon takana olevaa pysäköintialuetta, jonne pääsee Kisatien kautta Monikon vasemmalta puolelta.

Klaukkalan kentän alue on ympäriltä aidattu ja käynti kentälle on kentän Monikon puoleisista porteista.

Tarkista oman lajisi aikataulu kilpailukalenterissä julkaistavasta aikataulusta ja saavu ajoissa paikalle. Lämmittely on mahdollista kentän ympäristössä, mutta kentän nurmialueella lämmittely ja oleskelu ei ole sallittua kaikkien turvallisuuden takaamiseksi. Hiekkatekonurmikentät eivät ole verryttelykäytössä.

Kilpailutoimisto

Kilpailutoimisto on urheilukentän pääportin läheisyydessä. Kilpailutoimisto avataan maanantaina klo 15:30 ja on auki kilpailun ajan.

Kilpailunumerot

Kaikissa lajeissa on käytössä numerot, jotka kiinnitetään kilpailuasun etuosaan. HUOM: 1500m, 2000m ja 3000m ej juoksumatkoilla on käytössä 2 numeroa/kilpailija. Nämä numerot tulee kiinnittää kilpailuasun etu- ja takaosaan.

Kilpailunumeron noutaminen ei ole osanoton varmistus. Kilpailunumerot noudetaan kilpailutoimistosta ja palautetaan lajin jälkeen kilpailutoimistoon. 

Varmistukset

Kenttälajeissa varmistus on viimeistään 15 min ennen lajin alkua suorituspaikalla. Korkeudessa on varmistettaessa ilmoitettava aloituskorkeus ja seipäässä aloituskorkeus ja telineiden etäisyys.

Juoksuissa varmistukset on tehtävä viimeistään 60 min ennen lajin alkua kaikilla juoksumatkoilla. Käytössä on verkkovarmistus osoitteessa https://www.tuloslista.com/varmistus/. Varmistamiskoodi on kaikille seuroille sama: KJGP24. 

Välinetarkastus

Välinetarkastus tapahtuu kuplahallin vieressä sijaitsevassa kentän huoltorakennuksessa viimeistään 75 minuuttia ennen lajin alkua.

Järjestäjät toimittavat tarkastetut välineet suorituspaikalle noin puoli tuntia ennen lajin alkua

Tapahtumapaikka

Kilpailutapahtumat ovat Klaukkalan urheilukentällä, sen kaikilla suorituspaikoilla. 

Pidemmät lämmittelylenkit voi tehdä tapahtuma-alueen ulkopuolella olevilla väylillä tai yleisurheilukentän takana olevalla hiekkakentällä.

Pukuhuoneet ja WC:t

WC-tilat on käytössä urheilukentän vieressä olevan Monikko-rakennuksen urheilukentän puoleisessa päädyssä.

Kilpailupaikalta poistuminen

Palautathan kilpailunumerosi lähtiessäsi kilpailutoimistoon.

Palkintojen jako

Kilpailussa jaetaan palkinnot jokaisen lajin kolmelle parhaalle.

Tulospalvelu

Kilpailun tulospalvelu toimii vain nettipohjaisesti osoitteessa http://live.tuloslista.com.

Sovellettavat säännöt

Kilpailussa noudatetaan kansainvälisiä yleisurheilusääntöjä. 

Kilpailussa noudatetaan WA:n kenkäsääntöä. Kenkiä ei tarvitse ilmoittaa etukäteen, mutta säännön noudattamista valvotaan pistokokein.

Kilpailutapa

Kaikki kilpailut suoritetaan suoraan loppukilpailuna, poislukien N17 ja M17 100m juoksut, jossa juostaan alkuerät ja loppukilpailut.

Jatkoonpääsy 100 m juoksussa:
osallistujia 1-8 suoraan loppukilpailu
osallistujia 9-16 2 alkuerää: 3 parasta erästä ja 2 aikojen perusteella loppukilpailuun
osallistujia 17-24 3 alkuerää: 2 parasta erästä ja 2 aikojen perusteella loppukilpailuun
25-32 4 alkuerää: erän voittaja ja 4 aikojen perusteella loppukilpailuun
33-40 osallistujaa 5 alkuerää: erän voittaja ja 3 aikojen perusteella loppukilpailuun
yli 40 osallistujaa: jatkoon pelkästään aikojen perusteella.

Vastalauseet

Kirjalliset vastalauseet jätetään yleisurheilun sääntöjen mukaisesti 30 min kuluessa lajinjohtajan tekemästä päätöksestä ja tulosten julkaisemisesta, kilpailunjohtajalle kilpailutoimistoon. Protestilomakkeita saa kilpailutoimistosta. Vastalauseen jättämisestä veloitetaan 50 € (käteinen), joka palautetaan mikäli vastalause hyväksytään.

Ensiapu, uhka ja vaaratilanteet

Mahdollisissa uhka- ja vaaratilanteissa ottakaa välittömästi yhteyttä kilpailutoimistoon tai kilpailunjohtajaan (040 9108404).

Ensiapulaukku löytyy kilpailutoimistosta.

Tiedustelut: Kilpailunjohtaja Reetta Montonen, p. 040 9108404, kilpailut@nyu.fi