Ajankohtaista

Kauden viimeinen Seurakisa ja Wanhan Ajan maili 15.9. - ILMOITTAUDU HETI

Seurakisa 5 (4-7-vuotiaille)

Kauden viimeinen Seurakisa juostaan Parkkimäessä keskiviikkona 15.9. klo 17.30. Juoksumatkana on 600 m. Ilmoittautuminen on tehtävä 14.9. mennessä.
Vähintään neljään (4) Seurakisaan kesän aikana osallistuneet palkitaan aktiivisuuspalkinnolla vuoden lopussa järjestettävässä NYU:N Palkintogaalassa.

Seurakisaan osallistujien yhteinen alkuverryttely alkaa klo 17.30. Olethan ajoissa paikalla.

Wanhan Ajan maili (8-vuotiaista yleiseen sarjaan)

Nurmijärven Yleisurheilun kauden viimeinen ratakilpailu kilpaillaan retrotyylisesti tiilimurskalla ja mailin (1609 m) matkalla. 9-vuotiaiden sarjassa kilpailumatkana on 1000 m.

Ilmoittautuminen on ilmaista NYU:n jäsenille sunnuntaihin 12.9. asti. Tämän jälkeen jokainen ilmoittautuja joutuu maksamaan jälki-ilmoittautumismaksun itse. Ilmoittautuminen kilpailukalenterin kautta.

Kunniakierros (tarkoitettu kaikille)

Kunniakirrosta kierretään tänä vuonna Parkkimäen kuntoradan lyhyintä lenkkiä pitkin. Juoksurata on varattu kilpailuun.

Muistattehan, että kaikki kilpailuihin osallistuvat ovat mukana myös Kunniakierroksessa. Seurakisalaisten Kunniakierros suoritetaan päättyvän kesäkauden kunniaksi kilpailun loppuverryttelynä. Samalla jokaisella on mahdollisuus osallistua seuran nuorisotoiminnan tukemiseen. Lue lisää Kunniakierroksesta.

Wanhan ajan mailin osallistujat voivat kerätä kierroksiaan alkuverryttelyssä, maililla ja loppuverryttelyssä. Kierrokset lasketaan itse.

Mikäli sinulla ei ole muita tukijoita, niin tulosta kuitenkin Kunniakierroksen keräyslomake, jossa on seuran yhteiset tarratukijat. Täytä Kunniakierroksen osallistujan tiedot lomakkeen yläosaan, niin olet mukana.