Tiedotteet

Lassi Korhonen on aloittanut seuran toiminnanjohtajana

Seura on palkannut osa-aikaisen toiminnanjohtajan määräaikaiseen työsuhteeseen heinäkuun alusta 2021 elokuun loppuun 2022 asti. Toiminnanjohtajana on aloittanut seuran toiminnassa jo pitkään toiminut pitkän linja yleisurheilumies Lassi Korhonen.

Korhonen on aiemminkin toiminut NYU:n toiminnanjohtajana ja valmennuspäällikkönä noin 10 vuotta sitten. Suurimman osan työurastaan hän on toiminut Suomen Urheiluliitossa mm. moukarinheiton lajivalmentajana ja huippu-urheilun toimialan hallinnollisissa tehtävissä. Viimeksi Korhonen toimi SUL:n maajoukkuemanagerina.

Korhonen on yli 30 vuotta kestäneen urheiluammattilaisuutensa aikana ehtinyt toimia myös Espoon Tapioiden ja Esbo IF:n valmennuspäällikkönä ja mm. parayleisurheilun maajoukkueen päävalmentajana. Lisäksi hän on toiminut valmentajakouluttajana kaikilla SUL:n valmentajakoulutuksen tasoilla yli 20 vuoden ajan.

Toiminnanjohtajana Korhosen päätehtävänä on vuonna 2022 Klaukkalassa järjestettävien 14-15-vuotiaiden SM-kilpailujen pääsihteerinä toimiminen. Pääsihteeri toimii kisajärjestelyjen moottorina ja koordinaattorina. SM-kisojen ohella Korhonen osallistuu vuonna 2023 järjestettävän YAG:n järjestelyihin.

Kilpailujen järjestämisen ohella Lassi Korhonen toivoo voivansa antaa pitkän kokemuksensa NYU:n käyttöön kouluttamalla ja mentoroimalla seuran valmentajia ja ohjaajia.

Lassi Korhosen tavoitat numerosta 040 709 6037 tai sähköpostilla lassi.korhonen@nyu.fi.