Kunniakierros

Kunniakierros – varoja nuorisotoimintaan jo 40 vuoden ajan

keskiviikkona 14.9.2022 klo 17.30
Parkkimäen urheilukenttä, Nurmijärvi

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo yli 40 vuotta. jona aikana seurat ovat keränneet varoja toimintaansa yhteensä lähes 34 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa. 

Kunniakierroksen perusidea on yksinkertainen: Tapahtumaan osallistuva henkilö hankkii itselleen yhden tai useamman tukijan, jotka lupaavat haluamansa tukisumman osallistujan listalle. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla tai Kunniakierros-sovelluksen avulla.

Minimitukisumma on 15 euroa ja kaikista luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen. Käteistä ei siis kerätä.  Laskutusta varten tukijat antavat omat laskutustietonsa viralliselle keräyslistalle. Laskutus tehdään mieluiten sähköpostitse pdf-muotoisena, mutta myös perinteinen laskutusosoite tarvitaan sähköpostin rinnalle. Muista kysyä sähköpostiosoite tukijaltasi.

Seuralla on keräyslistalla muutama kaikkien osanottajien yhteistukija, jotta kaikilla osallistujilla olisi hyvä startti tukijoiden keräämiseen. Tapahtumaan voi osallistua listalla, jossa on pelkät yhteistukijat, mutta jokaisen toivotaan hankkivan myös omia tukijoita.

Keräyslistoja jaetaan urheilukouluissa elo-syyskuun vaihteessa ja täytetyt listat tuodaan Kunniakierrostapahtumaan. Mikäli et pääse paikalle, mutta haluat olla keräämässä varoja seuramme toimintaan, niin voit kerätä tukijoita ja palauttaa listan urheilukoululla, omissa harjoituksissa tai vaikka skannattuna sähköpostilla alla olevan osoitteeseen.

Mikäli tarvitset lisää listoja, niin voit ladata niitä alla olevasta linkistä ja tulostaa itse. Tulostettuja listoja on saatavilla myös Kunniakierros-tapahtuman aikana Parkkimäessä,

Kunniakierros - keräyslista 2022.pdf   Kunniakierros - keräyslista 2022 tarratukijoilla.pdf

Kunniakierros tapahtuman ohjelma päivittyy tähän syyskuun alussa. Tapahtuman kanssa samanaikaisesti järjestetään Seurakisa 5 (600 m juoksu 5-7 -vuotiaille) sekä Wanhan Ajan maili-kilpailu (1000 m – 1609 m juoksu 8-100 -vuotiaille).

Nurmijärven Yleisurheilun vuosittainen keräystavoite on 20 000 €, jolloin keräyksen suora tuotto seuralle on 75 % eli 15 000 euroa. Kunniakierroksen keräystuotolla seuran toimintaan liittyvät maksu pidetään mahdollisimman alhaisina ja sillä voidaan tukea myös lasten ja nuorten harjoitus-, leiritys- ja kilpailutoimintaa sekä kouluttaa seuran ohjaajia ja valmentajia.

Kunniakierros - virallinen kotisivu (Suomen Urheiluliitto ry)

Lisätiedot  
Lassi Korhonen
toiminnanjohtaja
Nurmijärven Yleisurheilu ry
040 709 6037
lassi.korhonen@nyu.fi