Tiedotteet

Lisenssien hankkiminen yleisurheilukaudelle 2021-2022

Suomen Urheiluliitto on siirtänyt lisenssijärjestelmänsä syksyllä Suomisportiin. Tämän vuoksi kaikkien lisenssiä yleisurheilussa tarvitsevien henkilöiden (alaikäisillä huoltajien) on rekisteröidyttävä Suomiportin käyttäjiksi. Lisenssit voidaan hankkia Suomisportista vain niille henkilöille, joiden käyttäjäprofiili on kunnossa.

Vuoden 2022 lisenssit (lisenssikausi 1.10.2021-30.9.2022) hankitaan seuraavasti:

2008 ja aikaisemmin syntyneet:
Jokainen lisenssin tarvitseva urheilija hankkii lisenssin ITSE Suomisportista. Tämän ikäluokan lisenssiin ei kuulu automaattisesti vakuutusta, vaan Sporttiturvan voi lisätä lisenssiin sen hankkimisen yhteydessä. Tämän vuoksi jokainen valitsee itse oman vakuutusturvansa lisenssin hankkimisen yhteydessä. Lisenssi kuuluu valmennusmaksuun, joten lisenssin hankkiminen itse huomioidaan valmennusmaksun laskutuksen yhteydessä. Mikäli haluat Sporttiturvasta kattavamman version, niin ole yhteydessä Maarit Vaittiseen maarit.vaittinen@nyu.fi.

2009-2014-syntyneet:
Seura hankkii lisenssin. Lisenssi sisältää vakuutuksen. Toiminnassa olevan lapsen vanhemman tulee toimia seuran lisenssiohjeen mukaisesti. 

2015 ja myöhemmin syntyneet:
Tässä ikäluokassa ei hankita lisenssiä automaattisesti. Lisenssiä tarvitaan SUL:n alaisissa kilpailuissa. Jos lapsi aikoo kilpailla ja tarvitsee lisenssin, niin ota yhteys sähköpostilla vähintään 7 vrk ennen kilpailua lassi.korhonen@nyu.fi.