Ajankohtaista

3 hopeaa - 5 pronssia Nurmijärven Yleisurheilulle

25 Nurmijärven Yleisurheilun urheilijaa osallistui Vihdin Nummelassa 28.5. järjestettyihin 9-15-vuotiaiden pm-moniotteluihin. Yhtään mestaruutta ei tällä kertaa matkannut Nurmijärvelle, mutta 3 hopeaa ja 5 pronssia on hieno saavutus, varsinkin kun henkilökohtaisia ennätyksiä kertyi kymmeniä.

Hopealle moniotteluissa ylsivät Lotta Parviainen (T10), Sofia Vesterinen (T11) ja Riku Korhonen (P12). Pronssin arvoisesti ottelivat Lotta Montonen (T9), Vivian Niemi (T10), Peppi Lucas (T12), Jyri Korhonen (P10) ja Paavo Jokitalo (P12).

Jokin asia ilahduttaa erityisesti jokaisessa kilpailussa. Tällä kertaa se oli T9-sarja, jossa rohkeasti ensimmäisessä henkilökohtaisessa pm-kilpailussaan urheilivat Lila, Tilda, Ada ja Livia. Toivottavasti tytöt muistavat kertoa myös muille yu-kavereilleen, kuinka kivaa kisoissa oli.  Isolla porukalla on mukava käydä kisoissa.

Seuraavat pm-kilpailut 9-15-vuotiallle ovat vasta 20.-21.8., jolloin kilpaillaan Janakkalassa yksilölajien mestaruuksista. Lajivalikoima on laaja ja tässä vaiheessa kannattaa jo ottaa tavoitteeksi kokeilla ja harjoitella montaa eri lajia, jotta Janakkalassa voi sitten osallistua jopa kuuteen eri lajiin.

Tulokset