Ajankohtaista

6 mitalia KLL:n mestaruuskilpailusta

Nurmijärven Yleisurheilun nuoret miehet olivat hyvässä iskussa, kun Vantaan Hiekkaharjussa kilpailtiin Koululiikuntaliiton mestaruuksista toukokuun viimeisenä viikonloppuna.

A-pojissa (2. asteen oppilaiden sarja) Vihdin lukiota käyvä Mikko Huhta moukaroi voittoon tuloksella 62,06. B-pojissa (yläkoulut) mestareiksi ylsivät NYK:in Rasmus Laapas 800 metrillä ja Seitsemän veljeksen koulun Kasperi Kemppainen 3000 metrin kävelyssä. Laapas alitti ensimmäisen kerran kahden minuutin rajan kiriessään selvään voittoon ajalla 1.59,64. Kemppaisen voittotulos oli 17.55,04. Rasmus juoksi myös hopealle 2000 metrillä ajalla 5.58,37.

Muista mitaleista vastasivat Isoniitun koulun Joona Paananen, joka hyppäsi B-poikien korkeuden hopealle ylitettyään 155. Kasperi Kontola (PHYK) oli 3-loikan pronssilla tuloksella 11,26. Kasperi saavutti SM-kisojen tulosrajan kuudella sentillä. SM-kisarajaan ylsi myös B-poikien 2000 metrillä neljänneksi sijoittunut Anto Kemppi ajalla 6.05,16 ja sijalle 11 juossut Otso Leinonen ajalla 6.56,74. Tuohon väliin mahtui kilpailussa Kasperi Kemppainen, joka oli 10. ajalla 6.49,33.