Ajankohtaista

P15-sarjan joukkue kuudenneksi SM-maastoissa

Nakkilassa äitienpäivänä järjestetyissä maastojuoksun SM-kilpailuissa kilpaili seitsemän Nurmijärven Yleisurheilun juoksijaa. Paras sijoitus tuli 15-vuotiaiden poikien 4 km:n joukkuekilpailusta, jossa kolmikko Jonne Mourujärvi, Otso Leinonen ja Elias Haapala sijoittui kuudenneksi. Henkilökohtaisessa kilpailussa Jonne oli 18, Otso 25. ja Elias 46.

Rasmus Laapas ja Pihla Jaakola-Siimes ylsivät omilla matkoillaan yhdeksännelle sijalle. Rasmus jäi tiukassa kirikamppailussa kuudennesta sijasta vain kahden sekunnin päähän M17-sarjan 4 kilometrillä ja Pihla jäi pronssimitalista 21 sekuntia 15-vuotiaiden tyttöjen 4 kilometrillä.

Naisten neljällä kilometrillä Nina Leivo oli 22 ja Ida Andersson 28. Joukkuetta ei valitettavasti Nurmijärveltä naisten sarjassa ollut.