Ajankohtaista

Nurmijärven Yleisurheilu pm-maastojen toiseksi paras seuraSeveri Selvenius nappasi uransa ensimmäisen henkilökohtaisen mitalin pm-kisoista juoksemalla toiseksi P9-sarjan 1 kilometrin matkalla

Porvoossa 3.5. juostujen 9-15-vuotiaiden pm-maastojuoksujen palkintokorokkeella vieraili peräti 19 NYU:n urheilijaa. Pirteästi esiintyneen joukkueen kokonaissaalis maastoista oli 6 kulta- ja 5 hopeamitalia. Erityisesti joukkuekilpailuista voitetut 5 piirinmestaruutta osoitti nuorten urheilijoiden ilahduttavaa osallsitumisaktiivisuutta.

Kilpailujen tulokset löytyvät Tilastopajasta ja Tuloslistasta (myös joukuekilpailujen tulokset).

Kuva: Severi Selvenius (25) saavutti uransa ensimmäisen henkilökohtaisen pm-mitalinsa juostessaan P9-sarjan 1 kilometrin matkalla hopealle. Yhdessä Eetu Pallaspuron ja Roope Korhosen kanssa Severi aloitti NYU:n mestaruusjuhlat joukkuekilpailuissa.