Ajankohtaista

UudYn pm-junnuhalleista 15 mitalia ja kymmeniä ennätyksiä

Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna Liikuntamyllyssä kilpailluissa pm-junnuhalleissa nähtiin noin 30 NYU:n urheillijan joukkueen hienoa kilpailemista. Kahden edellisvuoden peruutusten jälkeen viikonlopun kilpailut olivat monelle ensimmäiset pm-hallikilpailut.

NYUlaiset saavuttivat kilpailuista 15 mitalia, joista neljä oli kultaisia. Erikseen mainittavia suorituksia ja omia ennätyksiä olisi pitkäksi jutuksi varten, mutta nostamme esille heti ensimmäisissä kilpailussaan pm-pronssille P11 60 metrillä juosseen Jimi Nykäsen ja T13-sarjan 60 metrin kolmoisvoiton, jossa kullan kohtalo ratkesi Mea Scepanovin ja Minja Toivasen välisessä kamppailussa Mean eduksi yhden tuhannesosasekunnin marginaalilla. Kun juoksunopeus maaliin tullessa on noin 8 m/s, niin tuhannesosasekunnin ero on alle 1 cm. Tuollaista kilpailua voi jo kuvailla tiukaksi, vai mitä?

8x200 metrin viestissä NYU:lla oli mukana kaksi joukkuetta, jotka juoksivat sijoille 5 ja 7. Valkoinen joukkue jäi pronnsimitalista noin 4 sekkunnin päähän.

Kilpailun tulokset löytyvät Tilastopajasta ja Tuloslistasta (myös viestit).