Ajankohtaista

Suomen Urheiluliiton (SUL) Helsingissä keskiviikkona kokoontunut hallitus löi lukkoon vuoden 2022 yleisurheilun SM-kilpailut kokouksessaan 12.3. SUL:n hallitus päätti kilpailuvaliokunnan esityksen mukaan myöntää vuoden 2022 SM-kilpailut 14- ja 15-vuotiaiden sarjoissa Nurmijärven Yleisurheilulle.

Nurmijärven Yleisurheilulle tämä on suuri arvostuksen osoitus siitä kehitystyöstä, jota olemme vuosien ajan tehneet niin harraste- kuin kilpaurheilun ja kilpailutoiminnan osa-alueilla. Oman osuutensa tähän kokonaisuuteen ovat tuoneet niin meidän urheilijat, heidän valmentajansa kuin myös ne lähes 200 vapaaehtoista, jotka mm. vuonna 2019 ovat olleet mukana tekemässä kilpailuja kanssamme. Ilman kaikkien yhteistä panosta tähän tuskin olisi päästy.

SM-kilpailujen järjestäminen on suuri ponnistus ja siinä tarvitsemme paitsi meidän loistavia vapaaehtoisiamme, myös muiden järjestöjen ja yritysten kanssa tehtävää yhteistyötä ja Nurmijärven kuntaa mukaan yhdessä luomaan elokuulle 2022 kilpailut, joista urheilijoille, heidän taustajoukoilleen, katsojille ja järjestäjille jää mieleen hyvin järjestetyt kilpailut Nurmijärvellä ja halu palata tänne uudelleen.