Ajankohtaista

NYU Tietovisa 2015

Nurmijärven Yleisurheilun vakavasti otettava Tietovisa 2015 –tietämyskisa käytiin sunnuntaina seuran palkintojenjakotilaisuuden sivuohjelmana. Visaan osallistuneet tiesivät kysymyksiin oikeat vastaukset jopa paremmin kuin tehtävien laatija. Näin kävi ensimmäisen kysymyksen kohdalla, jossa piti nimetä seuran urheilija, joka on tehnyt eniten seuraennätyksiä tänä vuonna.  Laatija tarjosi vastaukseksi Oskari Lehtosta, joka teki kuusi (6) seuraennätystä (100m ja 200m sarjoissa M19, M22 ja M). Osallistujat tiesivät kuitenkin paremmin. Oikea urheilija on T9 sarjan Charlotte Kajander, joka ylsi seitsemään seuraennätykseen: 40m aj, kuula, 2-otteluissa 3 ennätystä, 4-ottelu ja vielä 4*400m). Kysymyshän ei rajannut ennätyksiä yksilölajeihin. Onnittelut vielä Charlotelle upeasta kaudesta.

Pisteet piti siis laskea kotona uudelleen.  Voittaja ei vaihtunut. Hannu Rinnekari keräsi tarkistuslaskennassa täyden potin eli 10 pistettä . Viime vuoden jaettu ykkössija vaihtui nyt jakamattomaan kunniaan. Kauas ei jäänyt Hannun tytär Kati 9,5 pisteellä (kysymys 8 ratkaisi voittajan).

Vastauksia kertyi 34 kpl ja keskimäärin pistemäärä oli ihan mukava eli 5,2 pistettä. Jury päätti, että kaikki vähintään 6 pistettä saaneet palkitaan. Palkinnotta jääneisiin otamme erikseen yhteyttä.

Tietovisan kysymykset ja vastaukset:NYU Tietovisa 2015.pdf

Tietovisa 2015 tulokset (palkittavat):

Hannu Rinnekari                         10p

 Kati Rinnekari                            9,5p

 Jenny ja Hannu Rahkila             8p

Kimi Rinnekari                            8p

Kasperi Kemppainen                  8p

 Oskari Huppunen                      7p

Lauri Laine                                 7p

Marjo Kajander                          7p

Joona Paananen                       6p

Terhi Valkama-Pajasmaa          6p

Kerttu ja Kirsi Saari                    6p

Vanessa Vasama                        6p

Pinja Kylmänen                           6p

Lisätiedot:  tapani.markkula@kolumbus.fi