Ajankohtaista

Seuraennätyksiä ja omia ennätyksiä

Kesäkausi on lähtenyt hyvin käyntiin ja maanantaina 8.6. syntyi kaksi uutta seuraennätystä. Helsingissä hyvän tuulen kisoissa Oskari Lehtonen juoksi 200 metirillä seuraennätyksen ja M19 sarjan kotimaan kärkijan 21,67. Aika on kova, sillä se on tällä hetkellä miestenkin sarjassa maan 3 paras tulos.

Oskarin juoksuja voit seurata keskiviikkona 10.6. Klaukkalassa Nurmijärven nuorten eliittikisoissa. Kilpailu myös televisoidaan, mutta tervetuloa paikan päälle seuraamaan. Kisasivut täällä Mukana mitaleja tavoittelemassa myös mm. Tiina Rinnekari ja Pinja Porokari.

Maanantaina 8.6 kisattiin myös estejuoksujen aluemestaruuksista Vantaalla. Hyvin talven harjoitellut Ida Andersson saavutti hopeaa N17 sarjassa juosten uuden seuraennätyksen 7.55,82. Aiempi ennätys parani peräti 15 sekuntia. tulokset Sunnuntaina 7.6 Minja Nurminen heitti N17 moukarissa ennätyksensä 51,29.

Seuraennätyksen on tänä keväänä heittänyt moukarissa Heli Rinnekari, joka on heittänyt toistaiseksi parhaakseen 62,06. Lisäksi viestikisoissa juostiin 9-sarjassa seuraennätykset T ja P 9 4x400 metrillä.

Lisää omia ennätyksiä ja seuraennätyksiä on luvassa, kun kausi etenee. seuraennätyksiä voit seurata täällä.