Ajankohtaista

Hippo-olympialaiset kisattu

475 nurmijärveläislasta ja nuorta kilpaili 28. Hippokisoissa 19.5.15 Klaukkalan urheilukentällä. Aurinkoinen ja lämmin sää suosi kisojen järjestämistä. NIinpä katsomo oli täynnä kannustajia, äitejä, isiä, sisaruksia, isovanhempia. Hanna-Hippo kannusti pieniä yleisurheilijanalkuja hyviin suorituksiin, yrittipä itsekin päästä 40 metrin matkalla maaliin saakka.

Hippokisat ovat osallistujien määrän suhteen suurimmat yleisurheilukilpailut Nurmijärvellä. Hippo-kisan periaatteiden mukaan kilpailijat ovat 4 – 10 vuotiaita. Lajeina Klaukkalassa olivat osallistujan iästä riippuen 40 tai 60 metrin juoksu, pituushyppy ja pallonheitto tai kuulan työntö. Jokainen osallistuja sai Hippomitalin tunnustuksena osallistumisesta ja kolme parasta palkittiin palkintojenjako seremoniassa. Kisan jälkeen Osuuspankin henkilökunta tarjosi numerolapun palauttajalle mehua.

Kilpailujen järjestelyistä vastasi Keski-Uudenmaan Osuuspankki yhteistyössä Nurmijärven Yleisurheilun kanssa. Kilpailun johtaja Tapani Markkulan mukaan kisat päätettiin siirtää edellisvuosista viikkoa aikaisemmaksi, ettei päiväkotien ja koulujen päättäjäisjuhlat osuisi samalle viikolle.  Markkula toivottaakin kaikki kisoihin osallistujat tulemaan mukaan kesän urheilukouluihin.

Tuloskommentit ja muutkin kilpailupalautteet pyydämme osoitteeseen tapani.markkula@kolumbus.fi.Nurmijärven Yleisurheilu kiittää osallistujia ja huoltajia sekä toimitsijoita hyvin sujuneesta kilpailusta.

Tulokset

Kuvia