Kunniakierros

Aika: ma 14.9.2020 klo 17.00 alkaen
Paikka: Klaukkalan urheilukenttä

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo yli 30 vuotta. jona aikana seurat ovat keränneet varoja toimintaansa yhteensä yli 33 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa. 

Nurmijärven Yleisurheilun järjestämään Kunniakierrostapahtuman Klaukkalan urheilukentällä voivat osallistua kaikki halukkaat henkilöt ja tukijoina voivat olla yksittäiset henkilöt, yritykset tai yhteisöt.

Kunniakierroksen perusidea: Kunniakierrokseen osallistuva henkilö hankkii itselleen yhden tai mieluiten useamman tukijan, jotka lupautuvat maksamaan haluamansa tukisumman.

Tuen voi antaa joko kertamaksuna tai kierrosmaksuna juostujen kierrosten perusteella. Minimitukisumma on 15 euroa ja käteismaksuja ei saa kerätä. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen. Laskutusta varten tukijat antavat omat laskutustietonsa viralliselle keräyslistalle. Laskutus tehdään mieluiten sähköpostitse pdf-muotoisena, mutta myös perinteinen laskutusosoite tarvitaan sähköpostin rinnalle. Muista kysyä sähköpostiosoite tukijaltasi.

Seura on vuosittain hankkinut tarratukijoita, jotka ovat kaikkien yhteistukijoita, mutta jokaisen toivotaan hankkivan myös omia tukijoita. Keräyslistoja jaetaan urheilukouluissa ja ne voi palauttaa urheilukouluihin sekä harjoitusten vetäjille. Listoja jaossa myös tapahtumapaikalla tai

Keräyslistan voi ladata tästä

Keräyslistat palautetaan viimeistään juoksupaikalle Klaukkalan urheilukentällä. Muista täyttää tukilistaan myös omat yhteystietosi. Juoksutapahtumaan on hyvä tulla paikalle viimeistään klo 17.30.

Kunniakierros tapahtuman ohjelma:
17.00 Urheilukoulu alkaa (kunniakierros osana tämän kerran urheilukoulua)
17.00-17.45 Kunniakierrokselle ilmoittautuminen ja keräyslomakkeiden vastaanotto.
17.30  Yhteisverryttely kaikille osallistujille urheilukoulun vetäjien johdolla.
17.45 Urheilukoululaisten välinen sukkulaviesti
18.00 Kunniakierroksen lähtölaukaus. (Urheilukoululaisilla mahdollisuus muutaman kierroksen jälkeen päättää päivän urheilukoulu).
19.00 Kunniakierroksen päätöslaukaus.

Nurmijärven Yleisurheilu asettaa omaksi keräystavoitteeksi joka vuosi noin 20 000 €, jolloin keräyksen tuotosta seuralle tulee 75 % eli 15 000 euroa. Kunniakierroksen keräystuotto käytetään nuorten urheilijoiden valmennus-, leiri- ja kilpailutoiminnan kulujen kattamiseen.

Kunniakierroksen yhteyshenkilö, jolta saat lisätietoa

Elina Paananen
NYU:n Nuorisovastaava
040 563 6864
elinavoittaja@hotmail.com