Kunniakierros

KUNNIAKIERROS 2019

200 paikallisen urheiluseuran ja Suomen Urheiluliiton yhteinen liikunta- ja varainhankintaprojekti. Kunniakierroksen tuotosta lähes 85% käytetään lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen – keräyksen kulut ovat vain noin 17%. Vuoden 2018 keräystuotto oli vajaa 900 000 euroa, josta urheilulle tuloutui lähes 800 000 euroa.

Nurmijärven Kunniakierrostapahtuman järjestää Nurmijärven Yleisurheilu tiistaina 21.5.2019 Klaukkalan urheilukentällä klo 18.00 – 20.00.

Kunniakierroksen perusidea: Kunniakierrokseen osallistuva henkilö hankkii itselleen yhden ja mieluiten useamman tukijan, jotka lupautuvat maksamaan haluamansa tukisumman. Tuen voi antaa joko kertamaksuna tai kierrosmaksuna juostujen kierrosten perusteella. Pienin laskutettava tukisumma on joka tapauksessa 15€, vaikka kierrosmaksuista tulisikin vähemmän esim. 20*0,3 €/kierros = 6 €. Tukisummat laskutetaan tapahtuman jälkeen ja tätä varten tukija antaa omat laskutustietonsa viralliselle keräyslistalle. Käteistä rahaa ei saa ottaa vastaan. Laskutus tehdään mieluiten sähköpostitse pdf-muotoisena, mutta myös perinteinen laskutusosoite tarvitaan sähköpostin rinnalle. Muista kysyä sähköpostiosoite tukijaltasi.

Nyt uutena mahdollisuutena myös mobiilisovellus tukijoiden keräämiseen ja tallennukseen. Lataa kunniakierrossovellus Googlen tai Applen kaupasta ja aloita kerääminen. Lisätietoja lauri.laine74@gmail.com

 

Kunniakierrokseen voivat osallistua kaikki halukkaat henkilöt ja tukijoina voivat olla yksittäiset henkilöt, yritykset tai yhteisöt.

Nyt kaikki mukaan, lapset, nuoret, aikuiset urheilijat sekä valmentajat ja vanhemmat

Seura on hankkinut 3 tarratukijaa, jotka ovat kaikkien yhteistukijoita, jolloin kuka tahansa voi osallistua myös ilman tukilistan täyttämistä tapahtumaan. Täytä kuitenkin tukilistaan omat yhteystietosi.

Kiitos tarratukijoillemme: Lavarakenne Paavo Teräväinen, Klaukkalan Sähkötyö, Rejlers ja Terveystalo.

Keräyslistoja jaetaan kevään urheilukouluissa, mutta niitä jaossa myös tapahtumapaikalla 21.5.

Keräyslistan voi myös ladata itse keräyslista_tarroilla.pdf

Illan ohjelma:

klo 17.30 Urheilukoulu alkaa, kunniakierros osana tämän kerran urheilukoulua

Muut kuin urheilukoululaiset:
Klo 17.45-18.30 Kunniakierrokselle ilmoittautuminen ja keräyslomakkeiden vastaanotto.
Klo 18.10  Yhteisverryttely kaikille osallistujille urheilukoulun vetäjien johdolla.
Klo 18.30 Urheilukoululaisten välinen sukkulaviesti
Klo 18.45 Kunniakierroksen lähtölaukaus. Urheilukoululaisilla mahdollisuus muutaman kierroksen jälkeen päättää päivän urheilukoulu.
Klo 19.45 Kunniakierroksen päätöslaukaus.
Klo 19.45-20.00 Tilaisuuden loppuosuus, yllätyspalkinto osallistujille

Nurmijärven Yleisurheilu on asettanut omaksi keräystavoitteekseen 20 000 €, jolloin keräyksen tuotosta seuralle tulee 75 % eli 15 000 euroa. Viime vuonna Nurmijärven Yleisurheilu keräsi juuri hiukan yli 20 000 €. Nurmijärven Yleisurheilu käyttää Kunniakierroksen keräystuoton nuorten urheilijoiden valmennus-, leiri- ja kilpailutoiminnan kulujen kattamiseen.

Keräyslistoja voi keväällä noutaa ja palauttaa urheilukouluihin sekä harjoitusten vetäjille.

Keräyslistoja saa myös soittamalla Lauri Laineelle 040-335 5501 tai pyytämällä sähköpostitse
lauri.laine74@gmail.com. Keräyslistat palautetaan viimeistään juoksupaikalle 21.5.2019 Klaukkalan urheilukentällä. Juoksutapahtumaan on hyvä tulla paikalle viimeistään klo 18.

Lisätietoja myös: http://www.nurmijarvenyleisurheilu.fi

https://kunniakierros.fi