Seuratuotteet

SEURA-ASUJEN TILAUS 20.1.-5.2.2020

Nurmijärven Yleisurheilun seura-asut toimittaa Noname – ja verkkokauppa on nyt auki. Urheilijoiden tulee kesällä kisailla seuran virallisella kisa-asulla – erityisesti pm-, am- ja SM-kisoissa.

Nomanen verkkokauppa on auki 20.1. - 5.2.2020 – ja kun verkkokauppa sulkeutuu 5.2.2020 klo 23.59, niin sen jälkeen asuja ei voi enää tilata.

Asut maksetaan tilauksen yhteydessä ja ne toimitetaan keskitetysti seuralle huhtikuun alussa.

Alla ohjeet verkkokauppaan, jos tulee ongelmia, niin ole yhteydessä Maarit Vaittiseen (040 703 8828 / maarit.andersson@hotmail.fi )

Eli mene osoitteeseen:

https://clubshop.nonamesport.com/fi/

Seuran koodi on: 00089NYU

1. Luo ENSIN oma tili seuraamalla ohjeita (tämä pitää JOKAISEN erikseen tehdä ensimmäisellä kerralla ja ottaa n. 20 sekuntia). Siihen syötetään oma sähköposti ja oma henk.koht. salasana.
2. Kun oma tili on luotu, niin voit kirjautua clubshoppiin seuran koodilla (00089NYU) -> syötä siis sekä oma käyttäjätunnus, oma salasana sekä seuran salasana.
3. Kun olet kirjautunut, niin tulet  ”My account” sivulle, mistä voit tarkistaa ja päivittää omia tietoja. Sinulla on siis oma tili, mistä näet omia tietoja, tilaushistoriikin etc. milloin vain,  mutta pystyt tilaamaan vain avoinna olevasta clubshopista.
4. Ylhäältä kun klikkaat ”TUOTTEET” niin pääset eteenpäin seuran clubshoppiin. Sieltä sitten valitset tuotteen, koon ja määrän ja OSTOSKORIIN. Sitten valitset joko ”jatka ostosten tekemistä” tai kun kaikki halutut tuotteet on lisätty, niin klikkaat ”Proceed to checkout”.
5. Tämän jälkeen aukeaa valikko, mistä menet maksamaan ostokset ja syötät pyydetyt tiedot.
6. Kun olet päässyt maksamaan (kts. ”OSTA” ) niin voit valita maksutavan, Klarna -lasku, verkkomaksu tai luottokortilla maksaminen.
7. Kun olet maksanut, niin saat tilausvahvistuksen sähköpostiin. Tilaus ei mene läpi, jos et ole maksanut.

TÄMÄ ON SIIS OLEELLINEN TIETO. ELI PITÄÄ MAKSAA, ETTÄ TILAUS REKISTERÖITYY. 

Verkkokauppa SULKEUTUU 5.2 klo 23.59. Tämän jälkeen ei siis voi enää tilata! Eli muistutus kaikille, että tämä on absoluuttinen takaraja.