Ohjeita urheilijoille ja huoltajille

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 28.05.2015 mennessä sähköpostitse lauri.laine74@gmail.com. Ilmoittautuessa tulee ilmoittaa myös juoksijat kaikkiin sarjoihin.

Osanottomaksu 15€/laji maksettava ilmoittautumispäivään mennessä tilille  FI70 5300 0350 0188 55. Varaudu esittämään kilpailutoimistossa maksustasi tosite.

Jälki-ilmoittautuminen (45 €/laji) viimeistään 30.5.2015 klo 18.00 sähköpostitse lauri.laine74 (at) gmail.com .

Kilpailupaikalla ei enää oteta ilmoittautumisia vastaan eikä sarjoihin voi nimetä enää uusia juoksijoita.

Osallistumisoikeus

Kilpailuihin saavat osallistua vain Uudyn jäsenseurat. Seura voi asettaa haluamansa määrän joukkueita kuhunkin lajiin. Kaikilla osallistuvilla urheilijoilla tulee olla voimassa oleva lisenssi niiden seurojen nimissä, joita kilpailuissa edustavat. Muiden piirien seurat tai urheilijat eivät siis voi olla mukana edes kilpailun ulkopuolella.

Vähintään yhden joukkueen urheilijan pitää edustaa sitä sarjaa, jonka kilpailusta on kyse. Muut saavat olla tätä nuorempia. Urheilija saa osallistua kahteen eri sarjaan jopa samana päivänä. Kuitenkaan urheilija ei saa osallistua rinnasteisten lajin kilpailuihin eri sarjoissa. Rinnasteisina lajeina pidetään esimerkiksi 4x50m:n ja 4x100m:n kilpailuja, 4x600m:n ja 4x800m:n kilpailuja sekä aitajuoksuviestejä.

Kilpailutoimisto

Kilpailutoimisto sijaitsee maalin kohdalla kuuluttamon alla.

Kilpailutoimisto avautuu klo 10.00 ja on avoinna koko kilpailun ajan.

Kilpailunumerot

Kilpailunumeroita käytetään vain pitkissä viesteissä. Niissä kaikilla saman joukkueen urheilijalla on sama numero. Kilpailunumerot jaetaan seuroittain kirjekuoressa kilpailutoimistossa. Seuran vastuulla on jakaa numerot joukkueille ja huolehtia, että kaikilla urheilijoilla on numero, kun kilpailu alkaa.

Muistathan kilpailun jälkeen palauttaa numerosi kilpailutoimistoon, kiitos! Palauttamattomasta numerosta veloitamme 10 euroa.

Osanoton varmistus

Osanoton varmistus on tehtävä ja joukkueiden juoksujärjestys on ilmoitettava kilpailutoimistoon viimeistään 90 min ennen lajin alkua. Ensimmäisten lajien osalta kuitenkin viimeistään klo 11.00. Vahvistus on tehtävätällä varmistuslomakkeella. Kilpailupaikalla on myös lomakkeita tarjolla.

Sukkulaviestiin oma oma varmistuslomake ja sen löydät täältä: pm junnut osanoton varmistus - sukkulaviesti.docx

Kilpailunsujuvuuden kannalta on myös hyvä saada kilpailutoimistoon ilmoitus, jos joukkue ei osallistu ilmoitettuun lajiin.

Joukkueen juoksijoiden tulee olla suorituspaikalla hyvissä ajoin ennen lajin tai oman erän aikataulun mukaista alkamisaikaa.

Pukuhuoneet ja wc

Kilpailijoille varatut pukuhuoneet sijaitsevat kentän vieressä olevassa huoltorakennuksessa Pukuhuoneiden lisäksi wc löytyy huoltorakennuksen kuuluttamon puoleisesta päädystä

Suorituspaikat

Kilpailut järjestetään Klaukkalan urheilukentällä.

Aitajuoksuviestit juostaan etusuoralla. Sukkulaviesti juostaan nurmikentän keskellä. Rataviestit ja pitkät viestit lähtevät kentän normaaleista lähtöpaikoista.

Kilpailutapa

Kaikki viestit juostaan suoraan loppukilpailuina. Aitajuoksuviestit ja rataviestit (4x50 ja 4 x 100 m) juostaan erissä (erien määrä osallistuvien joukkueiden lukumäärän mukaan). Muut viestit juostaan yhtenä lähtönä.

Valmentajat, huoltajat ja viestijoukkueiden ohjaajat

Kilpailun sujuvuuden kannalta kenttä ja sen suorituspaikat on varattu kilpailijoille. Muiden henkilöiden tulee pääsääntöisesti olla kentän katsomossa, jotta urheilijat voivat keskittyä suoritukseensa ja kilpailut voidaan suorittaa ilman häiriöitä. Viestijoukkueiden ohjaajat voivat olla huolehtimassa kentällä siitä, että juoksijat ovat lähtöpaikoilla oikeilla paikoillaan ja oikeassa järjestyksessä.

Valmentajat ja huoltajat voivat antaa ohjeita kentän ympäri kiertävän putkiaidan takaa. Kannustaminen on sallittua, mutta juoksijoita ei saa kirittää eli heidän rinnallaan ei saa juosta.

Vaihdonvalvojien, ajanottajien ja muiden toimitsijoiden antamia ohjeita sijoittumisesta kentällä on noudatettava joukkueen hylkäämisen uhalla.

Palkintojen jako

Palkinnot jaetaan kilpailuaikataulun mukaan. Palkintosijoille (1.-3.) sijoittuneiden joukkueiden on oltava ajoissa palkintojenjakopaikalla, jotta kilpailun kulku ei palkintojenjaon vuoksi viivästy.

Sovellettavat säännöt

Kilpailussa noudatetaan Uudyn piirinmestaruuskisojen sääntöjä (http://www.uudy.fi/?cat=36). Niiden mukaisesti 13-vuotiaiden ja sitä nuorempien sarjoissa noudatetaan SUL:n lasten sääntöjä.

Tiedustelut: Kilpailun johtaja Jukka Leskelä, p. 0505937233, jukka.leskela@energia.fi