Urheilukoulut

Kesäkausi 3.5.2021-4.9.2021

Urheilukoulut toimivat Klaukkalassa ja Kirkonkylällä Parkkimäessä

Liikuntaleikkikoulu on tarkoitettu 4-6-vuotiaille ja yleisurheilukoulu 7–13-vuotiaille yleisurheilusta kiinnostuneille lapsille.

Liikuntaleikkikoulu kokoontuu kerran viikossa ja yleisurheilukoulu kaksi kertaa viikossa Klaukkalan urheilualueella ja Kirkonkylällä Parkkimäen urheilukentällä.

Harjoituksissa liikutaan monipuolisesti: hypitään, juostaan, heitetään ja opetellaan eri yleisurheilulajeja. Lisäksi opitaan tärkeitä ryhmätaitoja sekä huomiomaan muita kanssaliikkujia. Iloiset ohjaajamme ovat koulutettuja toimimaan lasten kanssa. Liikuntaleikkikoulussa pääpaino on leikin ja liikkumisen riemussa ja yleisurheilukoulussa harjoitellaan enemmän yleiurheilulajeja. Kannustamme lapsia myös kilpailemaan seurakisoissa ja seuran omissa yleisurheilukilpailuissa sekä tavoittelemaan niissä omia ennätyksiään. Seurakisat ovat osa urheilukoulua, niihin pääset tutustumaan tästä. Seurakisa päivinä  emme järjestä erillistä ryhmätoimintaa, vaan urheilukoululaiset osallistuvat kilpailuihin ohjaajien opastuksella.

Urheilukouluissa jaamme lapset ikäryhmiin syntymävuoden mukaan taataksemme eri ikäisten ja kokoisten lasten turvallisen harrastamisen. 

Urheilukouluissa kokeilu kertoja voi olla kaksi (2), ilmoittaudu kuitenkin ryhmään, vaikka tulisit aluksi vain kokeilemaan. Jos kokeilu kertojen jälkeen päätät olla jatkamatta tulee siitä olla yhteydessä nuorisovastaavaan.

Tarkemmat tiedot ryhmistä, harjoitusaikatauluista ja ilmoittautuminen

Tervetuloa urheilemaan kanssamme!

Lisätietoa antaa:

NYU:n nuoriosvastaava

Elina Paananen
elina.paananen@nyu.fi
040 563 6864

Päivitetyt tietosuojakäytännöt

Nurmijärven Yleisurheilu on päivittänyt tietosuojakäytäntönsä vastaamaan paremmin tämän päivän seuratoiminnan tarpeita ja rekisteröityjen odotuksia heidän tietojensa käsittelylle. Uudistuksessa on kiinnitetty huomiota niihin toimenpiteisiin, joita seura on tehnyt ja tekee tulevaisuudessa varmistaakseen sekä yhdistyslain että tietosuojalain ja Euroopan Unionin tietosuoja-asetuksen mukaisen henkilötietojen käsittelyn.

Muutokset ovat tärkeitä, jotta sinun ja lapsesi oikeudet toteutuvat täysimääräisinä ja varmistamaan sen ettei kenenkään turvallisuutta ja yksityisyyttä loukata. Voit tutustua näihin käytäntöihin tarkemmin seuran tietosuoja-sivulla.