Seuraleiri 2021

Nurmijärven Yleisurheilun

seuraleirille

Liikuntakeskus Pajulahteen 8.-10.10.2021

NYU:n seuraleirillä tapahtuu monenlaista mukavaa perjantaista sunnuntaihin Nastolassa sijaitsevan liikuntakeskus Pajulahden loistavissa puitteissa.

Vuosittain järjestettävä seuraleiri on tarkoitettu yli 10-vuotiaille (2010 ja aikaisemmin syntyneet) seuran urheilijoille. Myös 2012 syntyneillä on mahdollisuus lähteä leirille, mikäli oma tai nimetty huoltaja lähtee mukaan.

Otamme mukaan myös rajoitetun määrän lasten vanhempia ja sisaruksia, joten voitte lähteä mukaan koko perheen voimalla.

Leirin hinta on urheilijoiden osalta  ja muiden osalta on vielä vahvistamatta. Leirimaksu sisältää ohjatun toiminnan koko viikonlopulle, täysihoidon Liikuntakeskus Pajulahdessa (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) sekä edestakaiset linja-autokuljetukset Klaukkalaan / kirkonkylälle.

Linja-autokuljetus lähtee Klaukkalasta kirkonkylän kautta Pajulahteen perjantaina 8.10. noin klo 15 ja paluumatkalle lähdetään Pajulahdesta sunnuntaina lounaan jälkeen klo 12.30.

Leiriohjelmaan kuuluu harjoituksia ja muuta liikuntaa ja tietysti yhdessäoloa. Tarkempi leiriohjelma ja vahvistettu kuljetuksen aikataulu lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla viimeistään viikko ennen leiriä.

Ilmoittautuminen leirille avataan lähempänä leiriajankohtaa.

Lisätietoja sinulle antaa: Ari Ketomäki, ari.ketomaki@nyu.fi