Seuraleiri 2018

Seuraleiri 2018, Pajulahti

Perinteisesti alkuvuodesta pidetty seuraleiri päätettiin tänä  vuonna siirtää syksyyn.

NYU:n seuraleirillä tapahtuu monenlaista mukavaa perjantaista sunnuntaihin Nastolassa sijaitsevan liikuntakeskus Pajulahden loistavissa puitteissa.

.Leirin aikataulu, päivitetty 28.9.18.

Nurmijärven Yleisurheilun seuraleirille Liikuntakeskus Pajulahteen 5-7.10.2018

Vuosittain järjestettävä seuraleiri on tarkoitettu yli 10-vuotiaille (2008 ja aikaisemmin syntyneet) seuran urheilijoille. Myös 2009 syntyneillä on mahdollisuus lähteä leirille, mikäli oma tai nimetty huoltaja lähtee mukaan.
Otamme mukaan myös rajoitetun määrän lasten vanhempia ja sisaruksia, joten voitte lähteä mukaan koko perheen voimalla.
Leirin hinta on urheilijoiden osalta 140 euroa ja muiden osalta 155 euroa. Leirimaksu sisältää ohjatun toiminnan koko viikonlopulle, täysihoidon Liikuntakeskus Pajulahdessa (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) sekä edestakaiset linja-autokuljetukset Klaukkalaan / kirkonkylälle (seikkailupuisto lisämaksusta).
Linja-autokuljetus lähtee Klaukkalasta kirkonkylän kautta Pajulahteen perjantaina 5.10. noin klo 15 ja paluumatkalle lähdetään Pajulahdesta sunnuntaina lounaan jälkeen klo 12.30.
Leiriohjelmaan kuuluu harjoituksia ja muuta liikuntaa ja tietysti yhdessäoloa. Tarkempi leiriohjelma ja vahvistettu kuljetuksen aikataulu lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla viimeistään viikko ennen leiriä.
Lisäksi lauantaipäiväksi olemme varanneet seikkailupuiston pariksi tunniksi (säävaraus). Seikkailupuistoon pääsee 15€ lisähinnalla. http://www.seikkailupuistopajulahti.fi/
Seikkailupuistoon osallistuvien lasten (alle 15v.) huoltajien on täytettävä alla oleva kaavake!!!
http://www.seikkailupuistopajulahti.fi/assets/uploads/2015/05/Reilun-seikkailun-pelisäännöt.pdf

Ilmoittaudu seuraleirille 25.9.2018 mennessä tästä 

Toimi nopeasti, sillä paikkoja on vain reilu 50.