Lajiklinikat

Nurmijärven Yleisurheilu järjestää kesällä neljä kaikille urheilijoille avointa lajiklinikkaa, joilla yleisurheilusta kiinnostuneet pääsevät viikon ajan perehtymään syvällisemmin yksittäisen lajiryhmän harjoitteluun. Kullakin klinikalla käydään läpi kyseisen lajin tai lajiryhmän ominaisia harjoitteita, miten harjoituksiin valmistaudutaan ja mitä harjoitusten jälkeen tehdään. Klinikoilla opetellaan myös valmistautumista kilpailusuorituksiin.

Ikäraja: 10-15 vuotiaat, NYU:n omat urheilijat alkaen 9-vuotiaista.

Hinta: NYU:n jäsenet 25 € / klinikka, muut 40 € / klinikka

Pikajuoksu viikko 26

ti-pe 23.–26.6. klo 11-13

Pikajuoksuharjoitusta neljänä päivänä tiistaista perjantaihin, huippuosaajien valmennuksessa. Valmentajina toimivat Vesa Sjöstedt, Oskari Lehtonen ja Erin Karjalahti. Oskari ja Erin ovat Nurmijärven Yleisurheilun tähtijuoksijoita ja Vesa on Oskarin valmentaja. Pikajuoksuklinikka sopii niin yleisurheilijoille kuin muidenkin lajien urheilijoille, joilla on kiinnostus oppia oikeaa harjoitus- ja juoksutekniikkaa.

Ilmoittautuminen pikajuoksuklinikalle

Heitot, viikko 27

ma-pe 29.6.–3.7. klo 11-13

Useimpien nurmijärveläisten heittäjien urheilu-uran jostain vaiheesta löytyy yksi ja sama mies, Hannu Rinnekari. Hannu osaa heittolajien salat ja johdattaa vasta-alkajankin moukarin, kiekon, keihään ja kuulan pariin. Hannu toimii heittoklinikan valmentajana ja apunaan hänellä on seuran huippuheittäjiä. Klinikka on hyvä lähtökohta opetella myös vaikeampia ja vähemmän harrastettuja heittolajeja tai tulla oppimaan lisää ja parantamaan heittotaitojaan ja heittoharjoitteluaan.

Ilmoittautuminen heittoklinikalle

Kilpakävely, viikko 29

ma-pe 13.–17.7. klo 11-13

Erityisesti aloitteleville kilpakävelystä kiinnostuneille urheilijoille suunnattu lajiklinikka. Opettelemme kilpakävelyn perusteet ja säännöt, sekä toimia miten valmistaudutaan harjoitus- tai kilpailusuorituksiin. Kävelyklinikalla valmentajana toimii seuran 14-vuotiaita kävelijöitä SM-kisoihin valmentava Janne Edelman, apunaan seuran omia kilpakävelijöitä. Kävelyssä oikealla tekniikalla on suuri merkitys ja mitä nuorempana sen oppii, sen paremmat edellytykset on myös menestyä lajissa.

Ilmoittautuminen kävelyklinikalle

Hypyt, viikko 31

ma-pe 27–31.7. klo 11-13

Kesän viimeisen lajiklinikan aiheena ovat pituushyppy, kolmiloikka, korkeus- ja seiväshyppy. Klinikalla opitaan hyppyharjoittelua ja oikeita tekniikoita yhdessä Toni Asikaisen johdolla. Klinikka sopii yleisurheilijoille ja muille erityisesti hyppylajeista kiinnostuneille, jotka haluavat syventään hyppyharjoitteluaan tai ovat vasta-alkajia yleisurheilussa.

Ilmoittautuminen hyppyklinikalle