Kilparyhmät

NYU:n kilparyhmät 

Kilparyhmät ovat tarkoitettu tavoitteellisesti ja jo yleisurheilua harrastaville urheilijoille tai sellaisille jotka ovat kilpailleet aikaisemmin. Kilparyhmäläiset ovat velvoitettuja osallistumaan seuran omien kilpailujen lisäksi pm-kilpailuihin ja seura cupiin. Viesti- ja seuracup joukkuista vastaa nuorisovastaava yhdessä kilparyhmien valmentajien kanssa. Ryhmien valmentajat tiedottavat kilpailuista kausisuunnitelmassa. Ryhmäläiset osallistuvat halutessaan myös moniin muihin kilpailuihin, jotka ovat omakustanteisia. Harjoittelun pääpaino on lajiharjoittelun lisäksi lihaskunto-, kestävyys-, nopeus- ja taito- ominaisuuksien harjoittelussa.

Kilparyhmiä on tällä hetkellä kolme:

Kiitäjät 8-9v. (2013-2012)

Kiiturit 10-11v. (2010-2011)

Kilpurit 12-13v. (2009-2008)

Seuraava uusi aloittava kilparyhmä (2014-2015 syntyneet) pyritään aloittamaan kesällä 2022. Aktiiviset 2014 syntyneet voivat tiedustella aloittamista kiitäjät ryhmässä nuoriosvastaavalta.

Kilparyhmiin pääsyn ratkaisee motivaatio. Kilparyhmään haluavat urheilijat voivat tiedustella paikkaa nuorisovastaavalta, urheilijalta itseltä kysytään perustelut, miksi haluaa tulla valituksi ryhmään! 

Ryhmät jatkavat samana läpi kauden, eikä uutta ilmoittautumista tarvita. Siinä tapauksessa, jos ei harjoittele seuraavalla kaudella tulee siitä olla yhteydessä nuorisovastaavaan.

Kilparyhmissä harrastavat urheikijat ovat seuran jäseniä. Uusien harrastajien on mahdollista liittyä jäseneksi ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä.

NYU:n nuorisovastaava
Elina Paananen
040-5636864
elina.paananen@nyu.fi

 

Päivitetyt tietosuojakäytännöt

Nurmijärven Yleisurheilu on päivittänyt tietosuojakäytäntönsä vastaamaan paremmin tämän päivän seuratoiminnan tarpeita ja rekisteröityjen odotuksia heidän tietojensa käsittelylle. Uudistuksessa on kiinnitetty huomiota niihin toimenpiteisiin, joita seura on tehnyt ja tekee tulevaisuudessa varmistaakseen sekä yhdistyslain että tietosuojalain ja Euroopan Unionin tietosuoja-asetuksen mukaisen henkilötietojen käsittelyn.

Muutokset ovat tärkeitä, jotta sinun ja lapsesi oikeudet toteutuvat täysimääräisinä ja varmistamaan sen ettei kenenkään turvallisuutta ja yksityisyyttä loukata. Voit tutustua näihin käytäntöihin tarkemmin seuran tietosuoja-sivulla.