kunniakierros 2017

Nurmijärvellä onnistunut kunniakierros

Nurmijärven Yleisurheilu järjesti perinteisen kunniakierrostapahtuman tiistaina 30.5. Tapahtumaa juostiin koleassa ja hieman sateisessa säässä, mutta siitä huolimatta osallistujia oli mukana melkein 100. Tapahtuma onnistui tänäkin vuonna erinomaisesti sekä vauhdikkaana tapahtumana että hyvänä tuloksena varainkeruun näkökulmasta. Tapahtuma on Suomen Urheiluliiton jäsenseurojen yhteinen varainkeruutapahtuma, missä kerätään rahaa erityisesti nuorisourheilun hyväksi kiertämällä tunnin ajan urheilukenttää joko juosten tai kävellen. Osallistujilla keräävät itselleen tukijoita, jotka osallistuvat keräykseen joko kerta- tai kierrosmaksulla.

Tämä vuonna NYU oli onnistunut samaan mukaan viisi kaikille osallistujille yhteistä ”tarratukijaa”. Seura kiittää lämpimästi tarratukijoitamme eli Lavarakenne Paavo Teräväistä, Klaukkalan Sähkötyötä, Rejlersiä, JT-Logistiikkaa ja Terveystaloa. Näiden yleistukijoiden ansiosta onnistuimme kasvattamaan urheilukentällä tunnin ajan juosseiden määrää merkittävästi, sillä mukana oli kaikkiaan 95 juoksijaa, joista 50 oli yleistukijan voimin ja lisäksi 45 juoksijalla oli omia tukijoita yleistukijoiden lisäksi.

Tapahtuma oli tänä vuonna varsin liikunnallinen ja 400 metrin rataa kierrettiin tunnin aikana yhteensä yli 1200 kierrosta ja lähes 500 kilometriä. Eniten kierroksia kiersivät Kristian Kanninen, Joonas Mustonen ja Risto Mourujärvi, jotka kaikki saivat kasaan 39 kierrosta.

Varainkeruussa parhaiten onnistui jälleen kerran Paavo Teräväinen, joka keräsi taas huiman summan eli alustavan laskennan mukaan 12 290 euroa. Toiseksi eniten keräsi Lauri Laine 3381 euroa. Yli 1000 euron keräsivät Samuli Heiskanen 1500 euroa ja Nurmisen perhe 1015 euroa. Kaiken kaikkiaan seuran keräystulos oli noin 23 000 euroa, jota voidaan pitää erinomaisena tuloksena ja siitä suuri kiitos kaikille seuran tukijoille. Tukijat julkaistaan myöhemmin seuran verkkosivuilla ja syksyllä ilmestyvässä seuralehdessä.

TUKIJAT

Kuvia ja lisää kuvia

Parhaat kesäystulokset euroissa:

Teräväinen Paavo 12290
Laine Lauri 3381
Heiskanen Samuli 1500
Nurminen Team (Inkaliina, Viivliina ja Tomi) 1015
Ketomäki Ari  800
Paananen Petri 525
Rinnekari Kimi 350
Kotamäki Santtu 321
Asikainen Toni 300
Huppunen Jarmo 300