Seuranmestaruuskilpailut

Nurmijärven Yleisurheilun avoimet seuranmestaruuskilpailut

17.8.2020 klo 17.30
Klaukkalan urheilukenttä

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT. JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN EI OLE MAHDOLLISTA.

SAAPUMINEN

Kentälle kannattaa saapua noin tunti ennen oman lajin alkua. Lämmittely tapahtuu kentän ulkopuolella ja/tai takasuoralla. Urheilijat saavat mennä kentälle puoli tuntia ennen oman lajin alkua. Kulku etukaarteen suorituspaikoille ja pituus 1 -paikalle kentän etukaarteen puoleisesta päästä. Kulku takakaarteen suorituspaikoille, pituus 2 -paikalle ja kaikkiin juoksuihin katsomon takakaarteen puoleisesta päästä. Kentällä ei saa olla muita kuin kilpailuvuorossa olevat urheilijat ja toimitsijat. Vanhempien, huoltajien ja valmentajien paikka on katsomossa. 

VARMISTUS

Tässä kilpailussa osanoton varmistus tehdään verkkovarmistuksena. Varmistukset tulee tehdä vähintään 30 minuuttia ennen lajin alkua. Varmistuksessa tarvittava seurakohtainen koodi on lähetetty ilmoittajan sähköpostiin. Mikäli sinulla jostain syystä ei ole seurasi koodia, saat sen kilpailijakoordinaattorilta. Mikäli verkkovarmistuksessa ilmenee ongelmia, on varmistaminen mahdollista myös perinteisesti varmistuslistalle. Varmistuslistat löytyvät kentän edustalta, pääsisäänkäynnin viereiseltä seinältä.

HEITTOVÄLINEIDEN TARKASTUS

Omien heittovälineiden tarkistus pääportin viereisessä varastossa 45 min ennen lajin alkua. Omat heittovälineet ovat kaikkien kilpailijoiden käytettävissä harjoitus- ja kilpailluheitoissa. Omia välineitä ei saa viedä pois kilpailupaikalta ennen kilpailun päättymistä, vaikka urheilijan oma kilpailu päättyisi aikaisemmin. Jokainen urheilija desinfioi kädet ennen ja jälkeen heittosuoritusten. 

Heittolajeissa harjoitusheitot/-työnnöt tehdään toimitsijoiden läsnä ollessa.

SUORITUSKERTOJEN MÄÄRÄ JA KORKEUDEN KOROTUSSARJAT

Suorituskertojen määrät sarjoittain ja lajeittain:

  • 12-vuotiaiden ja tätä vanhempien sarjoissa 3+3 suoritusta
  • enintään 11-vuotiaiden sarjoissa kaikilla 4 suoritusta, paitsi
  • 7-8 vuotiaiden pallonheitossa 3 suoritusta.

Korkeuden korotussarjat:

P/T10-11: 73-81-89-93-97-101-105-109-113-117-121-125-129-133-135 +2cm

T15, N: 121-125-129-133-137-141-145-149-153-155 +2cm

PALKINNOT

Kilpailussa ei jaeta palkintoja. Kilpailu on osa seuran mestaruuscupia, johon pisteitä lasketaan seuran edustajille jokaisesta lajista sijoitusten mukaan. Kilpailun yhteydessä ei jaeta palkintoja, vaan palkinnot jaetaan seuran palkintogaalassa.

TURVALLISUUSOHJEET

Turvallisuuden takaamiseksi kentällä saavat olla vain kilpailuvuorossa olevat urheilijat sekä toimitsijat. Huomatkaa, että kilpailuissa heitetään pitkiä heittoja keihäässä ja kiekossa. Urheilijoiden oleskelu nurmikentällä on kielletty, lukuunottamatta kuulantyöntöpaikan välittömästä läheisyydestä kuulassa kilpaileville urheilijoille varattua aluetta. Älä oikaise kentän poikki.

Suorituspaikoilla on käsidesiä saatavilla ja katsomossa on hyvä pitää riittäviä turvavälejä. 

KIOSKI

Kentältä löytyy kisakioski, joka palvelee Monikon seinustalla.

Tervetuloa kilpailemaan Klaukkalaan!