Seurakisat

Seurakisat kesällä 2022

Seurakisat jatkuvat myös tänä vuonna. Tänä vuonna NYU:n seurakisat on tarkoitettu kaikille 5-7 vuotiaille liikuntaleikki- ja urheilukoululaisille. Kilpailut ovat avoimia kaiikille yleisurheilusta kiinnostuneille, riippumatta seuran jäsenyydesta ja osallistumisesta urheilukouluihin. Seurakisat ovat osa urheilukoulua ja seuran perustoimintaa, eikä seurakisojen aikana ei järjestetä erillistä urheilukoulua.

Seurakisasarja on NYU:n urheilukoululaisille ja seuran omille jäsenille tarkoitettu kilpailusarja, joka koostuu viidestä Seurakisa-nimellä olevasta kilpailusta. Kilpailuista neljässä on kaksi lajia ja kauden päättävässä juoksukisassa on yksi laji.

Ikäsarjat

Urheilija kilpailee omassa ikäsarjassa syntymävuoden perusteella. Viikkokisoissa jaetaan pieni osallistumispalkinto kaikille osallistujille (mehu, suklaa tms.) Virallisia palkintoja ei jaeta, vaan kaikki 4-5 kisaan osallistuneet seurakisasarjan kilpailijat palkitaan kauden päätyttyä PalkintoGaalassa.

P/T5:   5v ja nuoremmat, 2017 ja myöhemmin syntyneet
P/T6:   6v, 2016 syntyneet
P/T7:   7v, 2015 syntyneet

Tänä vuonna 8-vuotiaat ja vanhemmat urheilukoululaiset siirtyvät kilpailemaan Tuulisähkö-liigan kisoihin, joita järjestetään pitkin kesää ja usein samaan aikaan seurakisojen kanssa ja samalla kentällä. Niissä kisoissa 8-13 -vuotiaat kilpailevat lasten yleisurheilusäännöillä ja tehdyt ennätykset noteerataan virallisina ennätyksinä.

Kilpailut

Kaikki seurakilpailut löydät listattuna Omat kilpailut -sivulta, jossa seurakisasarjan kilpailut on merkitty seurakisojen tunnuksella.

Ilmoittautuminen

Tämän vuoden viikkokisoihin ilmoittautuminen tapahtuu verkossa. Ilmoittautumissivulle pääset kilpailun nimessä olevasta linkistä. Myös kilpailupaikalla voi ilmoittautua ennen kisojen alkua, mutta pyydämme, että ilmoittautuisitte ennakkoon verkossa, sillä se helpottaa tulospalvelusta vastaavien työtä huomattavasti ja kilpailutkin saadaan sujumaan nopeammin. Jos olet epävarma pääsettekö kisoihin, niin mieluummin ilmoittautuminen verkossa kuin jälki-ilmoittautuminen kentällä, jotta kisat saadaan pidettyä sujuvasti. Ketään ei kuitenkaan jätetä ulkopuolelle, vaikka ei olisikaan ilmoittautunut ennakkoon.

Seurakisat eivät onnistu ilman vanhempien apua!

Seurakisojen toimitsijoina toimivat lasten vanhemmat, ohjaajien huolehtiessa oman ryhmänsä urheilukoululaisista. Toiveena on, että vanhemmat jäävät kentälle kisojen ajaksi, näin saamme kisat vietyä läpi aikataulussa. Kaikki kiinnostuneet vanhemmat ovat tervetulleita joukkoon, sillä kilpailumme tarvitsevat lisää toimitsijoita ja tuomareita.