Pm ohjeita urheilijoille ja huoltajille

Ohjeita urheilijoille ja huoltajille

 Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 11.08.2012mennessä mieluiten http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=7036 kautta tai sähköpostilla  kilpailut@nurmijarvenyleisurheilu.fi. Muistathan ilmoittaa myös saavuttamasi tulokset*, PB & SB!

Osanottomaksu 5€/osanottaja/laji maksettava ilmoittautumispäivään mennessä tilille 530003-518855. Varaudu esittämään kilpailutoimistossa maksustasi tosite.

Jälki-ilmoittautuminen mieluiten sähköpostilla  kilpailut@nurmijarvenyleisurheilu.fi 13.08.2012 mennessä.  Maksu 15 €. Kuitti esitettävä kilpailutoimistossa. Kilpailupaikalla ilmoittautumisia ei enää oteta vastaan.

Tiedustelut: Lauri Laine 050-3862217 tai lauri.laine74 (at) gmail.com

Osallistumisoikeus

Osallistumisoikeus on enintään 6 lajiin.  Uudyn ulkopuolisten seurojen edustajat kilpailun ulkopuolisina; tulokset tilastokelpoisia, mutta vain Uudyn jäsenseurojen edustajat palkitaan.
Juoksufinaaleissa, (100m), Uudyn seurojen edustajat etusijalla, samoin kenttälajien 3:lla viimeisellä kierroksella.

Varmista, että kilpailijalla on voimassa oleva Yu-passi maksettu ennen kilpailua.

Kilpailutoimisto

Kilpailutoimisto sijaitsee maalin kohdalla kuuluttamon alla.

Kilpailutoimisto avautuu ti 14.08.2012 klo 15.30 ja ke 15.08.2012 klo 16.00 ja on avoinna koko kilpailun ajan.

Kilpailunumerot

Jokaisen urheilijan tulee käyttää kilpailunumeroa. Kilpailunumerot ovat noudettavissa kilpailutoimistosta. Muistathan kilpailun jälkeen palauttaa numerosi kilpailutoimistoon, kiitos!

Osanoton varmistus

Osanoton varmistus on tehtävä juoksulajeissa kilpailutoimistoon viimeistään 1 h ennen lajin alkua.

Kilpailijan tulee olla suorituspaikalla hyvissä ajoin ennen lajin tai oman erän aikataulun mukaista alkamisaikaa. On suositeltavaa, että urheilijat tullessaan suorituspaikalle ilmoittavat/vahvistavat osallistumisensa heti lähdön järjestäjälle/kenttälajien sihteerille.
Kilpailun sujuvuuden kannalta on myös hyvä saada kilpailutoimistoon ilmoitus, jos urheilija ei osallistu ilmoitettuun lajiin.

Pukuhuoneet ja wc

Kilpailijoille varatut pukuhuoneet sijaitsevat kentän vieressä olevassa huoltorakennuksessa Pukuhuoneiden lisäksi wc löytyy huoltorakennuksen kuuluttamon puoleisesta päädystä

Välineiden mittaus

Omien kilpailuvälineiden (keihäät, moukarit, kiekot ja kuulat) mittaus tulee tehdä hyvissä ajoin ennen lajin alkua (viimeistään 30 minuuttia ennen) Välineiden mittauspaikassa, joka sijaisee 100 metrin lähtöpaikan puoleisessa päädyssä. Mittauksen jälkeen kilpailija kuljettaa kilpailuvälineensä suorituspaikalle, missä se on sääntöjen mukaisesti myös muiden kilpailijoiden käytettävissä.

Suorituspaikat

Juoksulajit lähtevät kentän normaaleista lähtöpaikoista.

Pituushypyn ja kolmiloikan suorituspaikat sijaitsevat etusuoralla

Juoksulajit

Juoksulajit juostaan suoraan loppukilpailuina paitsi 100 m. Eräjaot on pyritty laatimaan kilpailukauden aiempien tulosten perusteella, jos tulostiedot on ilmoitettu kilpailukalenterin kautta tulleessa ilmoittautumisessa*.
Finaaleissa Uudyn jäsenseurojen kilpailijat etusijalla.

Jatkoonpääsy eristä

100m
Jos on 2 erää, niin jatkoon 3 parasta ja 2 aikojen perusteella.
Jos on 3 erää, niin jatkoon 2 parasta ja 2 aikojen perusteella.
Jos on neljä erää, niin jatkoon erävoittajat ja 4 aikojen perusteella.

Huom! Pikamatkoilla finaalit vain Uudyn kilpailijoille ja kilpailun ulkopuoliset eivät vaikuta alkuerän sijoitukseen.
Esim. 4 erän tapauksessa paras Uudyn juoksija on varmasti jatkossa, vaikka häviäisi kilpailun ulkopuoliselle kilpailijalle.

 

Kenttälajien suoritukset

Kaikissa sarjoissa kilpaillaan kenttälajeissa (heitot, pituus ja kolmiloikka) normaalit kuusi kierrosta, joista kolmelle viimeiselle kierrokselle (finaali) pääsee kahdeksan parasta; Uudyn jäsenseurojen kilpailijat etusijalla. Finaalin suoritusjärjestys on aikataulusyistä sama kuin alkukierroksilla.

Lajiohjelman päällekkäisyydet

Juoksulajit voivat olla aikataulussa jonkun kenttälajin kanssa samanaikaisesti. Kilpailijan tulee olla aina juoksulajin lähtöpaikalla hyvissä ajoin ennen eränsä lähtöä. Meneillään olevan kenttälajin suorituksista voi sopia lajijohtajan kanssa yhden kierroksen osalta kerrallaan tai korkeudessa ja seipäässä yhden yrityksen osalta kerrallaan.

Valmentajat katsomossa

Kilpailun sujuvuuden kannalta kenttä ja sen suorituspaikat ovat kilpailijoille. Valmentajat ja huoltajat voivat antaa ohjeita kentän ympäri kiertävän putkiaidan takaa.

 Palkintojen jako

Palkinnot jaetaan muutaman lajin ryhmissä heti kun tulokset ovat valmiit ja tarkistettu. Pm-mitalit vain Uudy:n jäsenseurojen kilpailijoille.

Sovellettavat säännöt

Kilpailussa noudatetaan IAAF:n yleisurheilun kansainvälisiä kilpailusääntöjä, joiden lisäksi otetaan huomioon SUL:n piirin mestaruuskilpailuja koskevat erityismääräykset.