Kilpailuohjeet

Klaukkalan sprintit, 01.06.2021 

Kilpailuohjeet
(päivitetty 01.06. klo 13.00)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu kilpailukalenterin kautta. Myös jälki-llmoittautuminen tapahtuu verkossa, linkki löytyy kilpailukalenterissa olevasta kilpailukutsusta ilmoittautumisajan päätyttyä.

Yleisö

Kilpailut järjestetään ilman yleisöä ja pääsy urheilukentän alueelle on vain kilpailun toimihenkilöillä, urheilijoilla ja yhdellä valmentajalla tai huoltajalla per urheilija. Urheilukentälle pääsy vain urheilijoilla ja lajien toimitsijoilla ja tuomareilla. Tämän lisäksi kilpailussa noudatetaan THL:n suosituksia ja Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräyksiä. Mahdollisista muutoksista ohjeisiin ja rajoituksiin  tiedotetaan tässä kilpailuilmoituksessa.

Saapuminen

Kilpailupaikkana on Klaukkalan urheilukenttä Nurmijärven Klaukkalan taajamassa. Katuosoite Kisatie 9.

Pysäköintipaikaksi suositellaan monitoimitalo Monikon takana olevaa pysäköintialuetta, jonne pääsee Kisatien kautta Monikon vasemmalta puolelta.

Klaukkalan kentän alue on ympäriltä aidattu ja käynti kentälle on kentän Monikon puoleisista porteista. Katso tarkemmat ohjeet kilpailuohjeista.

Tarkista oman eräsi juoksuaika kilpailun aikataulusta ja saavu ajoissa paikalle. Lämmittely on mahdollista kentän ympäristössä ja kentän nurmialueella alla olevien ohjeiden ja opasteiden mukaisesti. Varaudu siihen, että saavuttaessa kentälle saattaa syntyä jonoja ja pidä turvaväli jonossa edelläsi olevaan.

Kilpailutoimisto

Kilpailutoimisto on urheilukentän pääportin vieressä.

Nouda oma kilpailunumerosi kilpailutoimiston viereiseltä seinältä. Pidä numero mukanasi tapahtuma-alueella liikkuessasi, sillä suorituspaikalle pääsevät vain urheilijat, joilla on kilpailunumero. Kilpailutoimisto avataan klo 16:30 ja on auki koko kilpailun ajan.

Varmistukset

Osanoton varmistamista ei ole.

Tapahtumapaikka

Kentällä on rajattu etusuora Klaukkalan sprinttien suorituspaikaksi ja tälla alueella saavat olla vain kilpailuvuorossa olevat kilpailijat ja kilpailualueella toimivat toimitsijat ja tuomarit. Muiden kilpailijoiden ja katsojien oleskelu kilpailualueella ja alueen läpikulku on kielletty. Takasuora ja pituushyppypaikat ovat samaan aikaan käytävän seurakisan suorituspaikkoja, joille kulku ja alueilla oleskelu on sallittu vain seurakisaan osallistuville lapsille ja seurakisan toimitsijoille. 

Pidemmät lämmittelylenkit voi tehdä tapahtuma-alueen ulkopuolella olevilla väylillä tai yleisurheilukentän takana olevalla hiekkakentällä.

Pukuhuoneet ja WC:t

WC-tilat on käytössä urheilukentän vieressä olevan Monikko-rakennuksen urheilukentän puoleisessä päädyssä. Peseydytään ja pukeudutaan kotona. Pukuhuoneet eivät ole käytössä. WC-tiloissa käsien pesu ennen ja jälkeen käyntiä.

Suorituspaikalle siirtyminen

Kilpailussa on käytössä kokoontuminen, joka tapahtuu etusuoran alkupäässä, kentän portilla. . Juoksijat jokaiseen erään kerätään kokoontumisalueella ja ohjataan kilpailualueelle omalla vuorollaan turvavälejä noudattaen ja siten, että kilpailualueelle ei synny tungosta. Oman erän kokoontuminen on n. 10 min ennen erän ilmoitettua juoksuaikaa. Jokaisella kilpailijalla tulee olla kilpailunumero kiinnitettynä sääntöjen mukaisesti näkyville suorituspaikalle siirryttäessä ja suorituksen aikana. Mikäli kilpailija myöhästyy omasta erästään, menettään hän mahdollisuuden kilpailla ja tuloksiin merkitään DNS.

Suorituspaikalta poistuminen

Suorituspaikalta poistutaan oman erän jälkeen.

Kilpailupaikalta poistuminen

Kilpailijan tulee poistua samaa reittiä kuin on saapunut ja jättää kilpailunumeronsa kilpailutoimistoon.

Palkintojen jako

Kilpailussa ei jaeta palkintoja.

Tulospalvelu

Kilpailun tulospalvelu toimii vain nettipohjaisesti osoitteessa http://live.tuloslista.com/9192.

Hygieniaohjeita

Tehdään näistä yhdessä turvalliset kisat ja mahdollistetaan kilpailut jatkossakin näillä ohjeilla:

  • Vain täysin terveenä ja oireettomana osallistutaan kilpailuun.
  • Vältetään tarpeettomia lähikontakteja.
  • Huolehditaan käsihygieniasta ennen ja jälkeen kilpailujen. Kilpailupaikalla on tarjolla käsihuudetta, mutta kilpailijoille suositellaan oman käsihuuhteen ottamista mukaan ja käyttämistä.
  • Yskitään ja aivastetaan olkavarteen tai nenäliinaan. 

Sovellettavat säännöt

Kilpailussa noudatetaan 9-, 11- ja 13-vuotiaiden sarjoissa lasten yleisurheilusääntöjä ja muissa sarjoissa kansainvälisiä yleisurheilusääntöjä.

Turvallisuusohjeiden tahallinen ja toistuva rikkonen voi johtaa kilpailuista pois sulkemiseen.

Kilpailutapa

Kaikki kilpailut suoritetaan suoraan loppukilpailuna.

Ensiapu, uhka ja vaaratilanteet

Mahdollisissa uhka- ja vaaratilanteissa ottakaa välittömästi yhteyttä lähimpään kilpailutoimistoon tai kilpailunjohtajaan (050 486 9571).

Ensiapulaukku löytyy kilpailutoimistosta

 

Tiedustelut: Kilpailunjohtaja Janne Edelman, p. 050 486 9571, klaukkalansprintit@seurakisa.com