Kilpailuohjeet

Klaukkala Games 15.-16.7.2022

Kilpailuohjeet
(päivitetty 14.07. klo 01.30)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu kilpailukalenterin kautta. Myös jälki-llmoittautuminen tapahtuu kilpailukalenterin kautta ja maksetaan verkkomaksuna. Ilmoittautuminen on maksuton NYU:n omille urheilijoille, mutta jälki-ilmoittautumismaksu peritään kaikilta osallistujilta.

Kilpailun yhteydessä kisataan myös Eteläisen ja Kaakkoisen alueen aluemestaruusesteet. Aluemestaruuskilpailuun voi ilmoittautua Klaukkala Gamesien ilmoittautumisen tai aluemestaruuskilpailun ilmoittautumisen kautta. Muiden alueiden kilpailijat saavat osallistua, mutta kilpailevat aluemestaruuskilpailun ulkopuolella.

Yleisö

Kilpailu on avoin yleisölle. Pääsy urheilukentälle on vain kilpailun toimihenkilöillä, urheilijoilla. Valmentajia, huoltajia ja muita kannustusjoukkoja pyydetään pysymään katsomossa ja urheilukentän aitojen ulkopuolella.

Saapuminen

Kilpailupaikkana on Klaukkalan urheilukenttä Nurmijärven Klaukkalan taajamassa. Katuosoite Kisatie 9.

Pysäköintipaikaksi suositellaan monitoimitalo Monikon takana olevaa pysäköintialuetta, jonne pääsee Kisatien kautta Monikon vasemmalta puolelta.

Klaukkalan kentän alue on ympäriltä aidattu ja käynti kentälle on kentän Monikon puoleisista porteista.

Tarkista oman lajisi aikataulu kilpailukalenterissä julkaistavasta aikataulusta ja saavu ajoissa paikalle. Lämmittely on mahdollista kentän ympäristössä, mutta kentän nurmialueella lämmittely ja oleskelu ei ole sallittua kaikkien turvallisuuden takaamiseksi.

Kilpailutoimisto

Kilpailutoimisto on urheilukentän pääportin ja Monikko-rakennuksen välisellä alueella kioskin yhteydessä.

Kilpailutoimisto avataan perjantaina klo 15:30 ja on auki koko kilpailun ajan.

Kilpailunumerot

Kilpailunumeroita käytetään vain 800m ja pidemmillä juoksumatkoilla. Kilpailunumerot noudetaan katsomon takaseinältä ja oman kilpailunumeronsa näkee live-tulospalvelusta sekä seinällä olevasta listasta. .

Varmistukset

Kenttälajeissa varmistus on viimeistään 15 min ennen lajin alkua suorituspaikalla. Korkeudessa on varmistettaessa ilmoitettava aloituskorkeus ja seipäässä aloituskorkeus ja telineiden etäisyys.

Juoksuissa varmistukset on tehtävä viimeistään 60 min ennen lajin alkua kaikilla juoksumatkoilla. Käytössä on verkkovarmistus osoitteessa https://www.tuloslista.com/varmistus/. Varmistamiskoodi on kaikille seuroille sama: Klaukkala. 

Välinetarkastus

Välinetarkastus tapahtuu kuplahallin vieressä sijaitsevassa kentän huoltorakennuksessa viimeistään 75 minuuttia ennen lajin alkua.

Järjestäjät toimittavat tarkastetut välineet suorituspaikalle noin puoli tuntia ennen lajin alkua

Tapahtumapaikka

Kilpailutapahtumat ovat Klaukkalan urheilukentällä, sen kaikilla suorituspaikoilla. 

Pidemmät lämmittelylenkit voi tehdä tapahtuma-alueen ulkopuolella olevilla väylillä tai yleisurheilukentän takana olevalla hiekkakentällä.

Pukuhuoneet ja WC:t

WC-tilat on käytössä urheilukentän vieressä olevan Monikko-rakennuksen urheilukentän puoleisessä päädyssä.

Kilpailupaikalta poistuminen

Palautathan kilpailunumerosi lähtiessäsi pääportin vieressä olevaan laatikkoon. 

Palkintojen jako

Kilpailussa jaetaan palkinnot 11-15 sarjoissa. Aluemestaruusesteissä jaetaan palkinnot kaikissa sarjoissa.

Tulospalvelu

Kilpailun tulospalvelu toimii vain nettipohjaisesti osoitteessa http://live.tuloslista.com.

Sovellettavat säännöt

Kilpailussa noudatetaan 11- ja 13-vuotiaiden sarjoissa lasten yleisurheilusääntöjä ja muissa sarjoissa kansainvälisiä yleisurheilusääntöjä.

Kilpailutapa

Kaikki kilpailut suoritetaan suoraan loppukilpailuna.

Vastalauseet

Kirjalliset vastalauseet jätetään yleisurheilun sääntöjen mukaisesti 30 min kuluessa lajinjohtajan tekemästä päätöksestä ja tulosten julkaisemisesta, kilpailunjohtajalle tulospalveluun. Protestilomakkeita saa kilpailukansliasta ja tulospalvelusta. Vastalauseen jättämisestä veloitetaan 50 € (käteinen), joka palautetaan mikäli vastalause hyväksytään.

Ensiapu, uhka ja vaaratilanteet

Mahdollisissa uhka- ja vaaratilanteissa ottakaa välittömästi yhteyttä kilpailukansliaan tai kilpailunjohtajaan (050 486 9571).

Ensiapulaukku löytyy kilpailukansliasta.

Tiedustelut: Kilpailunjohtaja Janne Edelman, p. 050 486 9571, klaukkalagames@nyu.fi