Ajankohtaista

Tuulisähkö-liigassa ratkaisun hetket

 

Vuoden 2023 Tuulisähkö-liigaa on enää kuukausi jäljellä ja kamppailu sekä kokonaiskilpailun voitosta että monen sarjan pokaalisijoituksista käy erittäin kuumana.

Kokonaiskilpailussa kärkikolmikko Lotta Parviainen, Riku Korhonen ja Vili-Petteri Lammi ovat vain 8 pisteen iskuetäisyydellä toisistaan. Kun koko kolmikko on ilmoittautunut pm-moniotteluihin, niin osallistumispisteistä ei eroa tule. Sijoituspisteitä tulee kuudelle parhaalle 16-2 pistettä ja lisäksi kolmikolla on mahdollisuus kerätä tulospisteitä. Tulospisteiden osalta pm-sunnuntai voi tuoda Parviaiselle 12, Korhoselle 18 ja Lammille 16 lisäpistettä. Tiukille siis menee.

Myös sarjakohtaisissa kilpailuissa on monessa sarjassa jännät paikat loppumetreille asti. Sarjakohtaisiin tilanteisiin voi tutustua uutisen lopussa olevasta linkistä.

13-vuotiaiden ja nuorempien on mahdollista kartuttaa osallistumis- ja sijoituspisteitä vielä pm-moniotteluissa ja Syysmaililla. 15-vuotiailla vastaavat kisat ovat aluemestaruus- ja SM-viestit sekä Syysmaili. Tulospisteitä taas voi kerätä 30.9. asti kaikissa virallisissa kilpailuissa (ei siis Seurakisoista).

Tuulisähkö-liigan pistetilanne