Nina Leivo

Nina on nuoresta iästään huolimatta pitkänlinjan Nurmijärven Yleisurheilun edustaja. Tilastotuloksia löytyy 11- vuotiaasta lähtien. Nina on osalllistunut kahtena vuonna piirileirille ja viime kaudella hän oli mukana Suomen Urheiluliiton alueleirityksessä. Valmennusryhmänsä mukana hän on päässyt myös leireilemään ulkomaille. Vuonna 2012 Nina osallistui 16-vuotiaiden SM-kisoihin ja tuloksena oli uran ensimmäinen SM-pistesija. 1500 metrin esteissä Nina oli viides ajalla 5.25,77 ja 800 metrillä seitsemäs ajalla 2.26,08.

Syntymäaikani on 2.1.1996
Aloitin yleisurheilun 2007 eli 11 vuotiaana
Valmentajani on Yuko Leivo ja koulun harjoituksissa valmentajana toimii Tommy Ekblom
Päälajejani ovat 800m ja 1500 metrin esteet, joista esteet ovat se kivempi laji.
Tavoitteeni yleisurheilussa vuonna 2013 on parantaa ennätyksiäni ja sijoittua paremmin SM-kisoissa.
Urheilu-urani päätavoite on kehittyä ja menestyä ja sitä kautta päästä Kalevan Kisoihin sekä nuorten Ruotsi-Suomi-maaotteluun.
Hauskoja yu-muistoja on useita. Piirileirillä Pajulahdessa vuonna 2010 teimme mikrossa poppareita, jolloin saimme palohälyttimen soimaan ja palokunnan paikalle... Kestävyyslajikarnevaaleilla 2010 majoituimme Himoksen päällä olevaan ränsistyneeseen mökkiin isommalla porukalla. Italian etelänleiriä keväällä 2010 muistelen myös mielelläni.
Mukavimpia harjoituksia ovat estejuoksutreenit, suotreenit ja lihaskuntotreenit.
Jännittävimpiä ja mieleen painuneita kilpailutilanteita ovat  sellaisten kilpakumppaneiden voittaminen, joiden ohittaminen on joskus tuntunut mahdottomalta.
Esikuvaa  minulla ei ole.
Muita harrastuksia ei ole, koska muille harrastuksille ei ole aikaa.

Nina Tilastopajassa