Seuranmestaruuscup

NYU:n seuranmestaruuscup 2018

Seuramestaruuscup tulokset 2018

Taulukossa on omilla väreillään sarjan kolme parasta ja lisäksi vihreällä värillä kilpailija, joka on osallistunut kaikkiin kuuteen lajiin. heidät kaikki palkitaan seuran PalkintoGaalassa sunnuntaina 25.11.18.

Nurmijärven Yleisurheilun vuosittainen 15-vuotialle ja sitä nuoremmille tarkoitettu koko kesän mittainen Seuranmestaruuscup on valmis. Toukokuiset seuranmestaruusmaastot, elokuun mestaruuskilpailut sekä syyskuun alun tonnit on nyt kilpailtu ja j marraskuun 1. päivänä Urheilupuiston koululla kilpaillut seuran vauhdittomien hyppyjen mestaruuskilpailut.

Seuranmestaruuscupissa kilpaillaan ikävuosittain 7-13-vuotaiiden tyttöjen ja poikien sarjoissa sekä 14- ja 15-vuotiaiden yhdistetyssä 15-vuotiaiden tyttöjen ja poikien sarjassa.

Cupin sarjakohtaiset paremmuudet ratkaistaan kauden aikana saavutettujen sijoituspisteiden perusteella. Jokaisesta lajista jaetaan pisteitä siten, että lajin voittaja saa 10 pistettä, kakkonen 7 pistettä ja kolmas 5 pistettä. Neljänneksi sijoittuneen pistetili karttuu 3 pisteellä ja viidenneksi tullutkin saa vielä 2 pistettä. Kuudennesta sijasta eteenpäin kaikki osallistuneet saavat tililleen yhden pisteen. Kauden aikana pisteiden kartuttamismahdollisuuksia on siis kuusi ja maksimissaan cupissa voi kerätä 60 pistettä.

Cupissa palkitaan jokaisesta sarjasta kauden kolme parasta sekä kaikki ne ahkerat kilpailijat, jotka ovat osallistuneet kaikkiin kuuteen lajiin, mutta eivät ole sijoittuneet sarjassaan kolmen parhaan joukkoon. Näin aktiivisuuskin on yhtä tärkeää kuin lajivoitot.