Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille

Ohjeita urheilijoille ja huoltajille

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 01.08.2016 mennessä http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=16808 kautta ja viestijoukkueet sähköpostilla lauri.laine74@gmail.com . Muistathan ilmoittaa myös saavuttamasi tulokset*, PB & SB!

Ilmoittautumismaksu 100 €/joukkue Nurmijärven Yleisurheilu ry:n tilille: FI70 5300 0350 0188 55. Maksukuitti esitettävä joukkueiden varmistuksen yhteydessä. Kisat vain Uudyn seuroille.

Kilpailupaikalla ilmoittautumisia ei enää oteta vastaan. Mahdolliset lajimuutokset/urheilija ilmoitettava Kisakansliaan viimeistään 1 h ennen kilpailunalkua eli klo 16 mennessä.

Tiedustelut: Jukka Leskelä 0505937233 tai ilmoittautumiset yms. Lauri Laine 050-3862217 lauri.laine74@gmail.com

Osallistumisoikeus

Tähän Vattenfall-piirikisaan on osallistumisoikeus vain Uudyn piirin seurojen urheilijoilla. Kilpailijalla on osallistumisoikeus enintään 1 lajiin ja viestiin sekä lisäksi kävelyyn.

Urheilija voi osallistua omaan sarjaansa, tai ylempään ikäsarjan kisaan. Kuitenkin vain yhden ikäluokan sarjaan samassa kisassa (myös viesti).

Seuralla saa asettaa vain 2 urheilijaa/laji/sarja kuhunkin lajiin.

Varmista, että kilpailijalla on voimassa oleva Yu-passi ennen kilpailua.

Kilpailutoimisto

Kilpailutoimisto sijaitsee maalin kohdalla kuuluttamon alla.

Kilpailutoimisto on auki 4.8.2014 klo 15.30 – 18.00

Kilpailunumerot

Jokaisen urheilijan tulee käyttää kilpailunumeroa. Kilpailunumerot ovat noudettavissa joukkueittain kilpailutoimistosta. Joukkueen johtaja noutaa numerot ja varmistuslistat kilpailutoimistosta.
Muistathan kilpailun jälkeen palauttaa numerosi kilpailutoimistoon, kiitos!

Huom! Viesteissä käytetään samoja numeroita kuin henkilökohtaisessa kilpailussa.

Osanoton varmistus

Osanoton varmistus on tehtävä joukkueittain kilpailutoimistoon klo 16.30 mennessä. Viestijoukkueen juoksujärjestys vahvistettava kentällä klo 18 mennessä.

Kilpailijan tulee olla suorituspaikalla viimeistään 10 minuuttia ennen lajin aikataulun mukaista alkamisaikaa. On suositeltavaa, että urheilijat tullessaan suorituspaikalle ilmoittavat/vahvistavat osallistumisensa heti lähdön järjestäjälle/kenttälajien sihteerille.
Kilpailun sujuvuuden kannalta on myös hyvä saada kilpailutoimistoon ilmoitus, jos urheilija ei osallistu ilmoitettuun lajiin.

Pukuhuoneet ja wc

Kilpailijoille varatut pukuhuoneet sijaitsevat kentän vieressä olevassa huoltorakennuksessa Pukuhuoneiden lisäksi wc löytyy huoltorakennuksen kuuluttamon puoleisesta päädystä

Välineiden mittaus

Omien kilpailuvälineiden (keihäät, moukarit, kiekot ja kuulat) mittaus tulee tehdä hyvissä ajoin ennen lajin alkua (viimeistään 30 minuuttia ennen) Välineiden mittauspaikassa, joka sijaitsee 100 metrin lähtöpaikan puoleisessa päädyssä.
Mikäli toimitsijamme ei ole paikalla tavoitat hänet numerosta 040-5764103 (Antero Hekanaho). Mittauksen jälkeen kilpailija kuljettaa kilpailuvälineensä suorituspaikalle, missä se on sääntöjen mukaisesti myös muiden kilpailijoiden käytettävissä.

Suorituspaikat

Juoksulajit lähtevät kentän normaaleista lähtöpaikoista.

Pituushypyn ja kolmiloikan suorituspaikat sijaitsevat etusuoralla

Juoksulajit

Juoksulajit juostaan suoraan loppukilpailuina. Eräjaot on pyritty laatimaan kilpailukauden aiempien tulosten perusteella, jos tulostiedot on ilmoitettu kilpailukalenterin kautta tulleessa ilmoittautumisessa*. Pitkät viestit ovat sekaviestejä, joissa 1. ja 3. osuuden juoksee poika ja 2. ja 4.
osuuden tyttö

Kenttälajien suoritukset

Kaikissa sarjoissa kilpaillaan kenttälajeissa (heitot, pituus ja kolmiloikka) neljä kierrosta.

Valmentajat katsomossa

Kilpailun sujuvuuden kannalta kenttä ja sen suorituspaikat ovat kilpailijoille. Valmentajat ja huoltajat voivat antaa ohjeita kentän ympäri kiertävän putkiaidan takaa.

Sovellettavat säännöt

Kilpailuissa noudatetaan yleisurheilun/lasten yleisurheilun sääntöjä.

Seurojenväliset pisteet lasketaan tyttöjen ja poikien pistetaulukon mukaan (myös 17-v.).

Pisteissä huomioidaan yksi tulos seuraa kohden jokaisessa lajissa.

Seuran tuloksen muodostaa molempien kisojen yhteenlasketut pisteet.