Ohjeita kilpailijoille

Ohjeita urheilijoille ja huoltajille                             

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset kilpailukalenterin kautta 13.09.2017 mennessä.

Osanottomaksu 15€ maksettava ilmoittautumispäivään mennessä tilille FI70 5300 0350 0188 55, saaja Nurmijärven Yleisurheilu. Varaudu esittämään kilpailutoimistossa maksustasi tosite.

Jälki-ilmoittautumiset viimeistään 15.9. klo 12.00 sähköpostitse lauri.laine74@gmail.com.

Kilpailupaikalla ei enää oteta ilmoittautumisia vastaan.

Huom!

Vedenjakelu on lopetettu ja kunnan vesijohtovettä voi käyttää normaalisti. Kloorausta jatketaan.

http://www.nurmijarvi.fi/ajankohtaista/8894/talousveden_keittokehotus_on_paattynyt_klaukkalan_alueella_perjantaina_15_9_2017

Osallistumisoikeus

Kilpailuihin saavat osallistua vain Uudyn jäsenseurojen urheilijat. Kaikilla osallistuvilla urheilijoilla tulee olla voimassa oleva lisenssi niiden seurojen nimissä, joita kilpailuissa edustavat. Muiden piirien urheilijat eivät siis voi olla mukana edes kilpailun ulkopuolella.

Kilpailutoimisto

Kilpailutoimisto sijaitsee maalin kohdalla kuuluttamon alla.

Kilpailutoimisto avautuu klo 8.30 ja on avoinna koko kilpailun ajan.

Kilpailunumerot

Jokaisella urheilijalla on kilpailunumero, jota käytetään kaikissa lajeissa. Kilpailunumeron saa kilpailutoimistosta.

Muistathan kilpailun jälkeen palauttaa numerosi kilpailutoimistoon, kiitos! Palauttamattomasta numerosta veloitamme 10 euroa.

Osanoton varmistus

Osanoton varmistus tapahtuu kilpailunumeron noudon yhteydessä, joka on haettava viimeistään 60 minuuttia ennen ensimmäisen lajin alkua.  

Urheilijoiden tulee olla suorituspaikalla hyvissä ajoin ennen lajin tai oman erän aikataulun mukaista alkamisaikaa. Suorituspaikoilla lajien sihteerit ja juoksuissa lähettäjät varmistavat vielä osallistujat ja kertovat suoritus- tai ratajärjestyksen. Korkeuspaikalla tulee ilmoittaa aloituskorkeus lajin sihteerille ennen kilpailun alkua.

Välinemittaus

Keihäät ja kiekot mitataan välinemittauksessa, joka sijaitse huoltorakennuksessa jalkapallohallin sisäänkäynnin lähellä.

Pukuhuoneet ja wc, kahvio

Kilpailijoille varatut pukuhuoneet ja wc-tilat sijaitsevat katsomon takana olevassa uudessa Monikko-rakennuksessa. Kilpailuissa on myös myyntipiste, josta voi ostaa kahvia, virvokkeita ja pientä syötävää.

Suorituspaikat

Kilpailut järjestetään Klaukkalan urheilukentällä. Suorituspaikoista on karttoja kentällä ja opastusta voi kysyä toimitsijoilta.

Pikajuoksut juostaan etusuoralla ja pituushyppypaikka on katsomon ja etusuoran välissä. Korkeushyppypaikat (2 kpl) sijaitsevat kentän etukaarteessa. Keihäspaikka 1 on takakaarteessa ja keihäspaikka 2 etukaarteessa. Kiekko heitetään takasuoran loppupään kohdalla sijaitsevasta heittoringistä.

Kilpailutapa

Otteluissa on pituushypyssä ja heitoissa kolme suoritusta kullakin urheilijalla. Pika-aidat ja 800 m juoksut juostaan erissä. Korkeudessa korotukset ovat 5 cm välein loppuun asti. Kokonaispisteet ratkaisevat kunkin sarjan sijoitukset.

Valmentajat, huoltajat ja ohjaajat

Kilpailun sujuvuuden kannalta kenttä ja sen suorituspaikat on varattu kilpailijoille. Muiden henkilöiden tulee pääsääntöisesti olla kentän katsomossa tai kenttää kiertävän aidan takana, jotta voidaan varmistaa turvallisuus ja urheilijat voivat keskittyä suoritukseensa. Pienempien urheilijoiden (9-vuotiaat) osalta suorituspaikalla voi olla yksi seuran ohjaaja tai valmentaja.

Valmentajat ja huoltajat voivat antaa ohjeita kentän ympäri kiertävän putkiaidan takaa. Kannustaminen on sallittua, mutta juoksijoita ei saa kirittää eli heidän rinnallaan ei saa juosta.

Toimitsijoiden antamia ohjeita sijoittumisesta kentällä on noudatettava.

Palkintojenjako

Pm-mitalit jaetaan kaikissa sarjoissa mahdollisimman pian sen jälkeen, kun tulokset ovat valmistuneet.

Sovellettavat säännöt

Kilpailussa noudatetaan Uudyn piirinmestaruuskisojen sääntöjä (http://www.uudy.fi/?cat=36). Niiden mukaisesti 13-vuotiaiden ja sitä nuorempien sarjoissa noudatetaan SUL:n lasten sääntöjä.

Pysäköinti

Klaukkalan kentän vieressä on paikoitusalue. Lisää paikoitustilaa on jalkapallokenttien takana, Klaukkalan koulun ja Urheilupuiston koulujen parkkipaikoilla. Pysäköidä voi myös läheisen terveyskeskuksen parkkipaikalle sekä toimintansa lopettaneen kaupan parkkipaikalle. Parkkipaikoista on erillinen kuva seuran täällä: pysakointiohje.pdf

Tiedustelut: Kilpailun johtaja Jukka Leskelä, p. 0505937233, jukka.leskela@energia.fi