NE2017 ohjeita urheilijoille

Nuorten Eliittikisat, Klaukkala 2017

Ohjeita urheilijoille

Saapuminen ja pysäköinti

Klaukkalan urheilukentän alueella on rakennustyömaa, joka vaikuttaa erityisesti pysäköintiin ja lisäksi se rajoittaa jonkin verran liikkumista alueella (työmaa-alue on aidattu). Pysäköinti on järjestetty pääasiassa Klaukkalan koulun kentälle (Kuntotie 1). Pahoittelemme rakennustyömaasta aiheutuvaa haittaa. Oheisessa kenttäalueen kuvassa ovat parkki- ja lämmittelyalueet:

Parkki-ja lämmittelyalueet

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen vain puhelimitse (p. 0505937233 / Leskelä). Jälki-ilmoittautumisaika keskiviikkona 14.6.2017 klo 21.00 mennessä. Järjestäjällä on oikeus päättää, mihin lajeihin on mahdollista jälki-ilmoittautua. Jälki-ilmoittautumismaksu on maksettava jälki-ilmoittautumisen yhteydessä Tilille FI70 5300 0350 0188 55. Jälki-ilmoittautumismaksu on aina 30 euroa/laji.

Osallistumisoikeus

Kilpailuihin ei ole tulosrajoja. Emme ota mukaan yli-ikäisiä urheilijoita kilpailun ulkopuolisiksi osallistujiksi.

Kilpailukanslia

Kilpailukanslia sijaitsee kokoontumispaikan teltalla urheilukentän keltaisen huoltorakennuksen läheisyydessä 100 m lähdön kohdalla. Kilpailukanslia on avoinna torstaina 15.6.2016 klo 14.30 – 22.00.

Kilpailunumerot

Jokaisen urheilijan tulee käyttää kilpailunumeroa rinnassa (seiväshypyssä selässä). Kilpailunumeroa ei saa taittaa. Kilpailunumeron saa kokoontumisen yhteydessä kokoontumispaikalta.

Osanoton varmistus

Osanoton varmistus on tehtävä kilpailutoimistoon viimeistään 90 min ennen lajin alkua (N17 moukari 60 m ennen lajin alkua). Varmistus tehdään itse huoltorakennuksen seinässä olevaan listaan. Aikaraja on ehdoton.

Välineiden tarkistus

Kilpailussa käytettävät heittovälineet tulee tuoda tarkastettavaksi viimeistään 90 min ennen lajin alkua (N17 moukari 75 min ennen lajin alkua). Välineiden tarkistuspiste sijaitsee huoltorakennuksen päädyssä. Mikäli toimitsijamme ei ole paikalla, tavoitat hänet numerosta 040-5764103 (Antero Hekanaho). Tarkistuksen jälkeen järjestäjät kuljettavat välineet kilpailupaikalle, missä se on sääntöjen mukaisesti myös muiden kilpailijoiden käytettävissä.

Kokoontuminen

Kentälle kuljetaan kokoontumispisteen kautta. Kokoontumispiste sijaitsee teltassa 100 metrin lähdön läheisyydessä. Kokoontumisajat ovat:

Juoksut 20 min
Hypyt ja heitot 40 min
Seiväshypyn kokoontuminen hyppypaikalla 45 min ennen lajia.

Suorituspaikat

Suorituspaikat ja juoksusuunta on määritelty etukäteen. Pikajuoksut juostaan pääsuoralla. Pituussuuntaisissa hypyissä suunta valitaan tuulen mukaan. Kysymyksiin vastaa kilpailun johtaja Mikko Pöllänen p. 044-5982220.

Pukuhuoneet ja wc

Kilpailijoille varatut pukuhuoneet sijaitsevat kentän vieressä olevassa huoltorakennuksessa Pukuhuoneiden lisäksi wc löytyy huoltorakennuksen kuuluttamon puoleisesta päädystä.

Verryttely

Urheilukentällä verrytteleminen on kilpailujen aikana ehdottomasti kielletty. Urheilukenttä suljetaan kilpailun ulkopuoliselta toiminnalta klo 15.00, minkä jälkeen vain kilpailuvuorossa olevat kilpailijat ovat oikeutettuja olemaan kentällä. Verryttelyheitot suoritetaan sääntöjen mukaisesti ainoastaan heittojen suorituspaikoilla. Verryttelyalueeksi on rajattu osa takasuoran takana olevaa Klaukkalan koulun kenttää.

Palkintojen jako

Palkinnot pyritään jakamaan mahdollisimman nopeasti lajin päätyttyä ja toivomme, että kaikki palkintosijoille sijoittuneet kunnioittaisivat kanssakilpailijoita, yleisöä ja kilpailun järjestäjiä osallistumalla palkintojenjakoon.